Hjemme mens manden er til spa

Et smukt julebord

julebordVi har holdt jul hjemme de sidste fire år, må det være. Ingen af gangene har jeg haft et rigtig fint julebord med passende service og fin dug. Jeg har haft en ældgammel rød juledug, som jeg har lånt af min mor, men især et enkelt år, hvor vi var mange om bordet, kunne jeg ikke engang sørge for at vi alle havde ens glas og tallerkener. Saucen måtte på bordet  i gryder, og der manglede ligesom noget julecharme og hygge over det.

Nu tror jeg efterhånden jeg er ved at være så voksen, at jeg må have sat nogle ting på ønskesedlen til de der særlige lejligheder. Jeg synes det ser så skønt ud, når Instagrammere viser deres smukke juleborde frem. Indtil videre har jeg set den smukke Splash juledug fra Ferm Living, som jeg gerne vil have fingrene i. Og ellers tror jeg, at jeg vil smutte i et par genbrugsbutikker og se, om jeg kan skaffe nogle ting i krystalglas a la Louise Roe’s skål på billedet. Det må kunne gøres forholdsvis billigt. Servietringene fra Ferm Living er nu også ret lækre. Det må da være en start.

Holder I selv jul hos jer, eller skal i til familie? Og er I sådan nogle typer, der har en hel samling porcelæn til særlige begivenheder 😉

Forresten, så kan jeg da lige give en update på barnevognsepisoden. Jeg har nu en hel barnevogn stående. Så efter jeg fik brokket mig nok, var der endelig en som satte sig til at undersøge forløbet. Det viste sig, at liften havde ligget lige knap to uger længere nede ad vejen i min lokale pakkeshop. Der var bare sat forkert trackingnummer på, så den så ud til at være forsvundet i systemet. Men efter GLS så deres overvågningsvideoer igennem, fandt de frem til pakken. Det er så skønt, og så er der da en bekymring mindre.

Indlægget indeholder affiliatelinks


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemme mens manden er til spa