Hvornår er man højgravid

Hvad er det nu hun hedder?

Over aftensmaden sidder F og fortæller os historien om Jesus, som han er overraskende godt inde i. Han kender alle navnene og deres relationer, og vi bliver egentlig ret overraskede! Vega vil også høres, og rækker ivrigt hånden op:

Vega: “Øøøhm mor, hvad er det nu hun hedder? Altså hende der har har lavet hele verdenen?”

Mig: “Hmm.. tænker du på Gud?”

Vega: “JAAA! Det er hende der har lavet hele Danmark! Og hele verdenen”

Mig: “Ja det er da helt rigtigt. Det er jo lidt forskelligt om folk tror, det er en dreng eller en pige”

Vega: “Naaaaarj! Det er da en pige. Det ved jeg. Gud er da et pigenavn!”

F: “Jesus er i hvert fald Guds barn”

Det har virkelig været en underholdende aften. Jeg er vild med, når børnene bare snakker derudaf om alt mellem himmel og jord, og jeg elsker at høre deres tilgang til tingene. Samtalen fortsatte i øvrigt lystigt derudaf med flere og flere informationer fra de skønne unger.

Det har været en fantastisk start på juleferien. Hold nu op det er en dejlig fornemmelse, og jeg glæder mig virkelig til at hygge med børnene, hele familien og en masse gode venner i løbet af de næste 10 dage. Og selvom jeg har haft det lidt skidt i dag, så kan jeg heldigvis mærke, at jeg er ved at blive rask. I øvrigt har vi endelig fået vores bil igen efter tre gange på værksted indenfor den seneste måned, barnevognen er nu hjemme, og det samme er babysengen. Jeg elsker, når jeg kan krydse en masse af på to-do-listen.

foffto

 


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

1 kommentar

  • Her hjemme er min 4årigeogså overbevist om at Gud er en pige.

    Jeg håber alt er vel, med tanke på dit seneste indlæg <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvornår er man højgravid