Hue med katteører

Uge 37+0 og hverdagsting

Det er en rigtig dejlig hverdag, jeg har fået den sidste uge. Jeg nyder, at jeg ikke stresser over eksamen og har fået en helt anden afslappet følelse indeni. Jeg er i nu nået uge 37+0, den helt store milepæl. Hvis jeg føder nu, så er det en helt færdigbagt baby født til termin.

Det er spændende, hvornår der sker noget, men jeg sætter ikke forhåbningerne op, for de sidste gange er jeg gået henholdsvis 9 og 13 dage over tid, og jeg husker skuffelsen hver morgen, når jeg vågnede, og der endnu ikke var sket noget i løbet af natten. Den her gang har jeg besluttet at nyde tiden, hvor jeg har mulighed for at lade op, inden den står på uafbrudt nattesøvn og nye rutiner. Men lad os nu se, hvor meget jeg kan holde fast i den tankegang, når jeg rammer 40+0.

I går havde jeg en dejlig rolig morgen, hvor jeg nød et uforstyrret bad efter børnene var sendt af sted – tilmed med bodyscrub og det hele. Det føltes ret luksus.
gravid uge 37
Bagefter satte jeg mig i sofaen under et tæppe med den vest, jeg er i gang med at strikke. Jeg har søgt assistance hos både Signe og Anne en del gange de sidste par dage. Det er guld værd at de lige har tid til instant-hjælp. Og derudover er YouTube tutorials virkelig også geniale!
gravid uge 37 begynderstrik
Hvis ikke der var tikket en sms ind, om jeg skulle med ud at se på mere børnetøj, så var jeg nok blevet siddende der hele dagen. Men hyggeligt selskab kunne jeg ikke sige nej til, så jeg hoppede på jernhesten og kørte atter en gang mod Forum.

I dag skal jeg til et arrangement, hvor vi skal høre om graviditet og kemi. Virkelig relevant og jeg glæder mig til at høre om det, og jeg håber, at jeg kommer hjem med nyttig viden, som jeg kan dele med jer mødre, som læser med. Det er ikke et særligt produkt, som afholder arrangementet, men derimod Miljøstyrelsen, så jeg satser på 100% objektiv information.


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

1 kommentar

  • Strikning er simpelthen det bedste. Er så ærgerlig over, at jeg ikke startede allerede under sidste barsel:) Vi ses om to min.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hue med katteører