Fødselsdagsgave til piger

Så kom vores lille dreng

babyNatten mellem tirsdag og onsdag i sidste uge kom vores lillebror endelig til verden. Vi har bare nydt dagene med at kigge en masse på det lille skønne væsen, og den digitale tid er blevet skåret væsentligt ind til benet. Han er helt fantastisk, sød og rolig, og vi er så taknemmelige.

Fødslen var en hård oplevelse denne gang, men heldigvis havde jeg en fantastisk jordemoder, som jeg ikke havde klaret det foruden. Hun blev til det sidste på trods af, at hun skulle have været hjem at sove. Vi har haft lidt startvanskeligheder, så derfor er her stille lidt endnu. Al vores tid fokuseres på vores nu tre børn og på at komme til hægterne ovenpå en lidt hård uge.

Jeg er lidt mere aktiv på Instagram under brugernavnet @copenhagenkiddo, hvis I ikke allerede følger der. Jeg har ikke rigtig en fornemmelse af, hvor mange der også er på derinde? Vi ses snart <3

// Signe

 

   

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdagsgave til piger