Flotte lamper og nye møbler

Smukke kager

smukke kagerJeg har netop modtaget et anmeldereksemplar af Cecilia fra bloggen Copenhagen Cakes’ nye kagebog – Copenhagen Cakes. Jeg åbnede den sammen med Vega, som straks gik i gang med at planlægge sin seks-års fødselsdag, som altså først er i november. Bogen er nemlig spækket med smukke billeder af alle de lækre kager, som man kan finde opskrifter på. Og der er flere lidt eventyrlige og ikke mindst lyserøde kager imellem, som er perfekte til en pigefødselsdag, når man er i den der lyserøde tøse-fase, som V er bukket under for. For et år siden var det Darth Vader og Batman, der prægede hendes udklædningstøj og prinsessekjoler var no-go. Men altså det smitter lidt, når man går i børnehave med en masse prinsesseglade piger, og nu kan hun ikke få nok.

Jeg må indrømme, at jeg selv faldt pladask for kagebogen og alle de smukke kager. Udover nogle opskrifter, der virker lige til at gå til, så starter Cecilia ud med gode råd til både ingredienser og udstyr i forhold til bagningen. Både lidt om, hvor man kan spare men også om de ting, hvor det kan betale sig at investere i kvalitetsudstyr. Thomas og jeg sad og fik lyst til at købe en masse basisting ind, så vi kan komme i gang med det bageri. Hvor fedt er det ikke lige at kunne smide sådan en smuk pyntet kage på bordet, når der kommer gæster? Eller i det hele taget bare at prøve noget nyt i stedet for de tre-fire opskrifter man altid har i ærmet.

Bogen kan forudbestilles på Cecilias webshop lige her, hvis I også skulle få lyst til at bage smukke kager. Hun bor her på Islands Brygge ligesom jeg, og hvis man bor i København og bestiller fra hendes webshop, så cykler hun ud med dine varer helt gratis. Ret fin service, hvis du spørger mig. Webshoppen er fyldt med både bageudstyr og det fineste pynt til festlige lejligheder – for eksempel børnefødselsdage.

 


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flotte lamper og nye møbler