Babysommertøj

Weekenden. Hvor blev den af?

petit by sofie schnoor babytøj photo IMG_1818_zpsku4l2p9u.jpg photo IMG_1832_zpsfpb9523g.jpgFrozen anna dukke tilbud ebay

Tiden går alt for hurtigt lige nu, og tænk at lille V allerede er en måned i morgen! Weekenden fløj også afsted, og før jeg havde set mig om, var det søndag aften og Thomas sad og blundede i sofaen, imens jeg så Mord uden grænser på DR1. Ser I den i øvrigt? Den er virkelig god. Og ja, så var den weekend slut.

Lørdagen gik med at jeg forberedte 80’er dessert til aftenen – en daim-is ovenpå marengsbund. Så skulle Vega til hiphop og Folke til fødselsdag hos en fra klassen. Og så var det tid til aftensmad. Søndag var der et nyt arrangement med klassen, hvor jeg blev hjemme med lille V, og de tre andre tog afsted til Østerbro. Der går rigtig meget logistik i den lige nu, så vi får ikke rigtig noget produktivt ud af dagene, og jeg falder gerne i søvn på sofaen ved 21-tiden 🙂

Jeg har fået lækkert garn med posten, og jeg er nu gået i gang med et nyt begynderprojekt, som er dejligt nemt. Et par shorts/blebukser fra Familiejournalen. De kan anbefales til andre begyndere, og opskriften er gratis og kan findes lige her. Jeg har vist købt noget lidt for kraftigt garn til at de kan bruges som sommershorts, så jeg håber, han kan passe dem til efteråret.

Endelig kom vores eBay-køb, som jeg skrev om her, ind ad døren. Kvaliteten er super god, og jeg kan sagtens anbefale begge eBay-sælgere. Anna-dukken er 50 cm og kostede omkring de 70 kr. inklusive fragt. Og Vega er lykkelig for den.


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

2 kommentarer

 • Pyh, ja tiden går sgu lidt for stærkt lige nu. Er helt tyndslidt i dag. F er den vildeste tigerspringer disse dage (mærker du noget?), og den der lejlighed skulle oveni det hele liiige gøres klar til fotograf, som kom her til morgen. Og nå ja, så er vi konstant ude og se på huse. Det er lidt hårdt, men mest af alt sindssygt spændende. Kys til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Åh det lyder hårdt! Jeg har ikke mærket noget til tigerspring men det kommer sikkert inden længe 😉 Jeg glæder mig til at høre mere om husene!

   Kys tilbage til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babysommertøj