Lidt af hvert fra ugen der gik

De aktive typer

copenhagen kiddo

 photo IMG_0332_zpsiawfh3nq.jpg

Weekenden endte med at blive fyldt op med en hel masse. Jeg vil normalt ikke betegne os som de vildt aktive typer, men hvem ved hvad det hele ender med 🙂 Jeg er i hvert fald lige ved at blive overbevist om det, når jeg ser billederne fra weekenden igennem.

Søndagen blev, som jeg skrev, brugt på en bondegård sammen med rigtig RIGTIG mange andre børnefamilier. Vi valgte at køre til Svanholm, og jeg var lige ved at bede Thomas om at droppe det, da køen allerede startede ved motorvejsafkørslen. Men vi fortsatte og heldigvis for det! Det var nemlig rigtig hyggeligt, og vi endte med først at være hjemme søndag ved aftensmadtid, fordi det bare var så smukke omgivelser, at vi slet ikke kunne begive os hjemad. Jeg har fået meget lyst til en bondegårdsferie efter det her.

Vega har i evigheder drømt om at få lov at køre med hestevogn, og det nåede hun også. Så hun var ekstatisk, da vi gik derfra. De ville faktisk helst ikke hjem, og de håber de snart kan lege på halmballer igen. Stemningen var generelt rigtig god, og de fleste viste hensyn til hinanden og gav plads.
økodag 2015

økodag 2015

 photo IMG_0335_zpsootk881p.jpg photo IMG_0342_zpsa4evbuna.jpg

Lørdagen skulle egentlig ikke være noget særligt, men det endte med at formiddagen blev brugt på klatring med børnene på Refshaleøen, Vegas ugentlige hip hop træning, og så tog jeg på en tre timers tur på Nokkens legeplads alene med alle tre børn. Det gik heldigvis super godt! Jeg var ellers lidt tilbageholdende med at gøre det alene, og frygtede den lange gåtur hjem derfra med trætte/sultne/tissetrængende børn. Men de tog turen med højt humør på trods af, at alle tre ovenstående faktorer var til stede!

Og så vil jeg lige slutte af med at klappe mig selv lidt mere på skulderen haha! Vi har nemlig også lavet sund mad i weekenden bestående af hytteostvafler med kikærte/avocadosalat og sunde lakridsvafler med bæåbærcreme. Begge opskrifter fundet hos Vanløse Blues. Jeg synes, jeg begynder at spotte tilbagevendt overskud! Det kunne vi godt bruge lidt af 🙂

 photo IMG_2256_zpsygoxlige.jpg photo IMG_2267_zpss9bpsxwa.jpgblocs and walls
blocs and walls


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

2 kommentarer

 • Sikke skønne billeder! Og de vafler, der – uhhmm!!! Jeg elsker vafler i alle afskygninger. Det må vist på madplanen i næste uge. Tak for inspiration. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Tak Tine 🙂 Mmmm ja, jeg elsker også vafler, og jeg har fået øjnene op for det lækre vaffeljern fra Tefal Snack Collection, som kan lave alle mulige forskellige slags – også donuts og panini udover belgiske vafler. Det står højt på min ønskeseddel lige nu. Godt man snart har fødselsdag 😉

   Kh Signe

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt af hvert fra ugen der gik