Påskeferie vol. 1

Lav dine egne hårsløjfer

lav dine egne hårsløjfer frozenlav dine egne hårsløjfer frozen

Vi har hygget os med at lave vores egne hårsløjfer, Vega og jeg. Eftersom hun er vild med både Frozen og My Little Pony, er det altså de figurer, som pryder sløjferne. Det er super nemt at lave sine egne hårsløjfer.

Find det bånd I vil bruge og klip tre stykker bånd på 15, 11 og 6 cm eller som I nu selv synes er pænest. Lim de to længste stykker sammen i enderne og læg dem ovenpå hinanden, som på billedet. Herefter lægges det korteste stykke rundt om og limes sammen. Meget enkelt.

Hvis det skal være på et spænde, limes hårsløjfen direkte på. Men hvis det skal være på elastik som på billedet, skal elastikken selvfølgelig lægges indeni, inden det korte stykke stof sættes på som det sidste.

Vores første hårsløjfer var ærligt talt ikke særligt holdbare, men har efter kyndig hjælp fra sløjfedronningen Kira Trust fundet ud af, at man skal have anskaffet en særlig lim på Panduro Hobby, som hedder Panokit lim.

lav dine egne hårsløjfer my little pony

Bånd kan jo købes mange forskellige steder. Jeg har købt vores på eBay, hvor jeg fik ca 10 meter for 40 kr. lige her (affiliatelink).


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskeferie vol. 1