Dragerytterne med Hikke og Tandløs

bObles tumlegynge i multifarver

bobles tumlegynge multi

 photo IMG_20150623_163232_zps064nwq2i.jpg

bobles tumlegynge multi

bobles tumlegynge

Tidligere på ugen var Vega, Vilfred og jeg på tur til Amager, hvor bObles havde inviteret til sommerhygge i Lergravsparken i anledning af, at deres tumlegynge netop er kommet i de nye multifarver.

Vi har været glade for bObles herhjemme, især til at lave forhindringsbaner. Men vi havde ikke prøvet gyngen før. I tirsdag var bObles tumlegyngerne hængt op i massevis i træerne i parken, så der var rig mulighed for at give los med vild leg. Og det skal jeg lige love for, at børnene gjorde. Der blev gynget helt vildt højt, og de hvinede af begejstring imens

Vilfred prøvede også en tumlegynge, og hans forsigtige smil var der med det samme. Det var så sødt. Det at gynge er perfekt til at stimulere den vestibulære sans, som er medvirkende til at at børn blandt andet bliver gode til at holde balancen og udføre koordinerede bevægelser. Ja og sikkert også voksne 🙂 Jeg bliver i hvert fald ret hurigt svimmel, hvis jeg gynger, så måske jeg selv skal have stimuleret min vestibulære sans! Gyngen kan holde til 80 kg, så det er bare med at komme i gang.
bobles tumlegynge

Vi skal have sat en bObles tumlegynge op ude i kolonihaven, det er helt sikkert! Det skal være et frirum for børnene, hvor der ikke skal tænkes så meget på, om det larmer hos underboen. Her skal der være mulighed for at tumle lige så tosset, de vil. Heldigvis er der masser af plads til det derude.

Hvis I skal have fat i en bObles tumlegynge i de nye multifarver, kan de findes her. I kan dog også finde tumlegyngen på udsalg i de udgåede farver lige her, hvor der lige nu er 25% at spare.

 photo blog2_zpsorglp9vk.jpg


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dragerytterne med Hikke og Tandløs