Nye løbesko til Vega

Kurvemøbler. Luksus vs. budget

kurvemøbler kurvestol

Kurvemøbler har fundet tilbage i indretningen, og jeg er ret hooked på at have sådan et par sorte kurvestole stående i vores kommende kolonihave. Mange af kurvemøblerne er ret dyre, men jeg har fundet nogle alternativer på budget, og de er faktisk til at komme i nærheden af rent prismæssigt.

Derudover tror jeg sagtens man kan være heldig at finde nogle lækre og billige kurvemøbler på landets loppemarkeder. Find et i nærheden af dig her.

Faktisk har jeg allerede købt to eksemplarer af stol nr. 5. Den er nemlig lige nu sat ned til halv pris (650 kr inkl. skammel), og den vil være så skøn med et hvidt lammeskind i. Den er lavet i udendørsmateriale modsat mange andre kurvemøbler på markedet, så den kan faktisk både bruges inde og ude. Skulle vi være så uheldige, at kolonihavehandel nr. 2 også går i vasken, så må de få en plads hjemme i lejligheden.

I får links til dem alle herunder.

Kurvemøbler luksus:

/1. House Doctor Loungestol 2699 kr. 3239 kr. /2. Bloomingville Rottingstol 2699 kr. /3. Hübsch kurvestol 1900 kr.

Kurvemøbler budget:

/4. NIPPRIG kurvestol 499 kr. /5. VEDDUM kurvestol med fodskammel (i udendørsmateriale) 650 kr. 1299 kr. /6. NIPPRIG sofabord i flet 399 kr

 

Kurvestole til børn

kurvestol børn kurvemøbler

Jeg har også fundet de sødeste kurvemøbler til børn. Nemlig to kurvestole fra Bloomingville. De er til den dyre side, men også virkelig virkelig flotte. Find den sarte rosa kurvestol her og den grå kurvestol her (affiliatelinks).


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye løbesko til Vega