Molo med rabat

Minimize børnetøj og en rabatkode

Tøjet er sponsoreret af Minimize/BESTSELLER.

Minimize børnetøj rabatkodeLillebror har fået nyt tøj. Jeg har – tro det eller lad vær’ – ikke fået købt særligt meget tøj til ham, og vi var begyndt at løbe tør for body’er meget hurtigt. At han er vokset med lynets hast, og er blevet en ret lang baby, hjælper ikke på tøjproblemet. Så jeg bestilte nogle basisbodyer fra det nye danske børnetøjsmærke Minimize.

Vi har ikke haft tøj fra Minimize før, men jeg har været i deres showroom, da jeg var højgravid for at kigge lidt på det. Tøjet er i god kvalitet og især body’erne her er dejligt stretchy. Noget som jeg ofte savner, når jeg køber tøj. Det holder nemlig formen og sidder rigtig pænt på de små. Og så er jeg generelt bare rigtig glad for den dæmpede stil. Pæne striber går til det meste!

Den stribede body kan købes i en tre-pak til 200,- lige her. Og så er den i øvrigt med amerikansk lukning, hvilket er ret smart ved uheld, hvor bleen ikke altid holder. Så slipper man nemlig for at trække tøjet over hovedet og kan i stedet for krænge den ned over numsen. Smart!

I anledningen af mit samarbejde med Minimize kan I få lov at købe tøj fra hele Minimize-shoppen med 20% rabat. Rabatkoden hedder ‘MINIMIZE‘, og den kan bruges indtil d. 1/7 2015 (dog kun én gang, og den kan ikke kombineres med andre rabatter).

Minimize laver børnetøj fra størrelse 56-128 til både drenge og piger. Jeg har også bestilt et par virkelig skønne vævede shorts til F, som kan findes lige her.

minimize børnetøj shorts


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Molo med rabat