I morgen overtager vi vores kolonihavehus

Min nye kærlighed til…

{INDEHOLDER REKLAME}vafler den bedste opskrift

…et vaffeljern! Min fødselsdagsgave fra Thomas og børnene var et vaffeljern. Hvaaaa.. det må han kunne gøre bedre, tænker I måske. Men nej, det var det jeg ønskede mig allermest. Nu kan jeg laver vafler i alle mulige afskygninger. I går hentede jeg F lige fra skole, og så hyggede vi os med at lave belgiske vafler. De var perfekte,og hans små fingre kunne ikke holde sig væk, til jeg havde fået dokumenteret det 😉

Vi har tidligere lavet madvafler til aftensmad, men har ikke kunne lave dem i den firkantede version, som jeg har set hos Maria. Det kan jeg så nu.

På bloggen Copenhagen By Me kan du finde vaffelopskrifter i alle mulige afskygninger, som Camilla har kreeret. Hun er et besøg værd, siger jeg jer. I blandt hendes opskrifter kan man finde sunde mad-vafler med skjulte grøntsager. En intet mindre end fantastisk måde at få noget sundt mad i sine børn på.

Mit ultrasmarte vaffeljern (som Thomas selv har købt og betalt, hvis nogen skulle være i tvivl) har udskiftelige plader, så man også kan lave panini-sandwich, toast, pandekager og donuts (oh yes!). Der var kun plader med til toast og belgiske vafler til mit, men der var også et gavekort til mig, så jeg kan købe to ekstra. Den ene skal helt klart vare panini-pladen, så jeg kan lave sandwich a la Joe & The Juice.

Vaffeljernet hedder Tefal Snack Collection og hvis I også bare må have et, så kan I købe det her, hvor de også har ekstra plader til. Og I skal da lige have en opskrift med på vejen. Vaflerne blev meget sprøde!

Opskrift på sprøde vafler:

(Der blev 9 begiske vafler ud af denne opskrift.)

150 g hvedemel

1 tsk vaniljepulver

30 g sukker

1,5 tsk bagepulver

35 g smeltet smør

2,5 dl mælk

1 æg

Bland først de tørre ingredienser. Pisk derefter de øvrige ingredienser sammen i en anden skål. Så kan du piske de tørre ingredienser med i blandingen og fortsat piske, indtil klumperne er rørt ud.

Vi spiste dem både med chokoladesauce og flormelis. Men planen er, at vi skal prøve dem med enten is eller flødeskum!
vafler den bedste opskrift


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

7 kommentarer

 • […] har lavet vafler med yndlings køkkenmaskinen, som børnene har efterspurgt mange gange. Og så har vi hygget os med at pynte aftensmaden, så […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Signe,

  Tusind tak for de fine ord. De gjorde mig simpelthen så glad!:)
  Det er fedt, at vi nu kan dele vaffelkærlighed. Der kommer helt sikkert til at komme mere vaffelspam på bloggen fremover. Dine ser virkelig også lækre ud.
  Kh Camilla.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Ja der kommer helt sikkert vaffelspam til tider 😀

   Kram Signe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hvor er det sjovt, jeg havde også tænkt mig at ønske mig præcis sådan et vaffeljern 🙂 Skriv gerne mere om dine erfaringer med det.

  Kh Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Jeg kan godt anbefale det Tina… Nu har jeg kun prøvet de to plader, men det bliver super godt. Og så kan pladerne vaskes i opvaskemaskinen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Jeg forstår dig fuldt ud!
  Her har der nemlig også været et vaffeljern på ønskesedlen i meget lang tid og på morsdag blev jeg overrasket med et – hurra jeg elsker det 🙂
  …og vafler!

  Kh Lou

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Uhm det er altså også bare godt 🙂

   Kram til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I morgen overtager vi vores kolonihavehus