Interiør til børneværelset

En måned uden internet. Hvad skal vi lave?

Playmobil ridderannon_blogHerude i the kolo er der ikke wi-fi. Det havde børnene meget svært ved at acceptere i starten. Folke var i fuld gang med at se Dragerytterne og tanken om en ferie uden Netflix var ikke til at bære.

Heldigvis havde vi pakket forskelligt legetøj til turen i hver af børnenes kufferter. Egentlig havde vi regnet med, at de bare skulle være udendørs hele ferien, men vejret har ikke ligefrem været indbydende, så legetøjet har været vores redning, og der er virkelig blevet leget igennem. Så fantastisk.

Med i kufferten har de haft Barbie, Ninjago og heste. Og så har de hver især fået tilsendt en smart Playmobil legeboks, som de skulle teste i sommerferien. Legeboksene er geniale at have med på farten, når alt legetøjet kan være i boksen, som er en del af legetemaet. Legeboksen fylder ingenting, og kan låses med den lille nøgle, der kan sættes fast i bunden. Derfor har vi også kunne taget legeboksene med under barnevognen, hvis vi har skulle på tur, hvor vi vidste, at der kunne opstå et behov for underholdning. F har pænt stillet indholdet fra hans Playmobil legeboks op, så det er klar til foto.

 

playmobil ridderboksHeldigvis har mine forældre også givet børnene en trampolin i indflyttergave, og på de tørre dage har de også fået flere timer til at gå med at hoppe i haven. Nogle dage har de også slæbt dynen med derud og så har de set den ene film, de hver især har fået lov at downloade på iPad’en. De er så også blevet set til skamme ?

Der gik faktisk ikke lang tid, før de vænnede sig til at være foruden internettet. Så har vi blandt andet også spillet Wii og PlayStation i fællesskab, og det har været så hyggeligt. Vi har også gået lange ture, snakket og malet med akvarel. Jeg er sikker på, at det har været sundt for os, og vi har lavet nogle ting sammen, vi normalt ikke ville gøre. Og så har vi haft absolut ikke-travlt. Vi har til tider en tendens til at pakke kalenderen for meget, og det har værer rart ikke at have aftaler hver dag.

Men men men. Alt har en ende, og på søndag er ferien slut, og så kan vi ikke være i kolonihaven hver dag. Jeg bander sommeren langt væk, for vi er endnu ikke blevet færdige med at male huset udendørs på grund af det våde vejr. Det betyder, at der de mange kommende weekender ikke kan laves faste aftaler, for hvis vejret er godt, så SKAL der males inden temperaturerne falder for meget.

Modeugen er i næste uge, og jeg glæder mig til en masse hyggelige arrangementer, hvor jeg kan tage normalt tøj på efter at have vadet rundt i havetøj/nattøj/malertøj det meste af sommeren. Mit malertøj har bestået af en hullet t-shirt og et par gamle graviditetsstrømpebukser,  med hul i rumpetten, som konstant gled ned om maven med hængerøv til følge. Det så ikke så smart ud, og jeg glemte alt om min påklædning, da jeg en dag var ude at hilse på naboerne. Thomas var flad af grin, da jeg kom ind i haven og han så det tydelige hul bagi. Arhmen altså, hvor awkward kan det blive?! På den anden side har jeg nu sørget for at sætte forventningerne til min fremtidige påklædning meget lavt. Så intet pres der.

kolonihave trampolin photo blog2_zpsorglp9vk.jpg


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

2 kommentarer

 • Aj, hvor kommer jeg til at savne mit halvårlige besøg på CIFF og catchen up med alle jer københavnere! Husk at lægge en masse billeder på instagram – jeg vil lappe dem i mig! 🙂

  Kh. Marina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Det kunne da også bare være så hyggeligt, Marina 🙂 Jeg må huske at instagramme. Held og lykke med det hele

   Kram Signe

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interiør til børneværelset