Anmeldelse af Kingsman: The Secret Service

Interiør til børneværelset

børneværelse interiør

Jeg har fundet et par pænheder til børneværelset. Nogle er nyheder, andre gamle kendinge. Især  er jeg vild med posen, der kan slås ud som tæppe – så tømmer man hele LEGO-kassen ud, og når der skal ryddes op, samler man det lynhurtigt ved hjælp af snøren. Så er det altså ingen sag at rydde op på værelset. Og når man har en LEGO-glad dreng, som vi har, så kunne det være en kæmpe hjælp, for du kan nærmest ikke betræde gulvet på hans værelse, fordi det ligger spredt udover det hele. Bjørnen er en wallsticker, og en super måde at peppe væggene op uden at skulle svinge malerpenslen.

Luftballon uro // Stol byKlipKlap // Træ-lampe fra Ferm Living // Play & Go pose til opbevaring af LEGO // Opbevaringskurv til fx bamser // Chispum wallsticker med bjørn // Ferm living sækkestol // Ferm Living pude // Cam Cam sengetøj

 photo blog2_zpsorglp9vk.jpg


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

2 kommentarer

 • Anja

  Hejsa. Lige et undskyld for jeg skriver her, men er interesseret i at høre om du på et tidspunkt overvejer at sælge den prinsessekjole fra H&M, du engang købte til Vega?

  Mvh Anja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Hej Anja

   Jeg kan godt forstå du spørger. Den er nemlig så fin, men jeg har gemt den væk, så Vega kan få den, hvis hun en dag selv får børn.

   Kh Signe

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Kingsman: The Secret Service