Kololiv lige nu

Lyset i stuen gør forskellen

 

kolonihave malet hvid køkken alrum

kolonihave malet hvid køkken

Selvom vi langt fra er på plads i kolonihaven, så gør det en verden til forskel, at stuen nu er malet hvid og det plettede og beskidte gulvtæppe er hevet af. Det nu meget lysere rum gør, at vi kan slappe af, fordi vi har et rum, hvor der er rart at være. Som rumfordelingen er nu, bliver vi nødt til at sove i stuen, men på sigt laver vi et ekstra værelse. Badeværelset er nemlig så stort, at vi sagtens kan tage en god bid af til et soveværelse.

Vejret skulle bliver godt resten af ugen, og vi håber at nå at male hele huset udendørs, så vi kan tage på en lille miniferie hos mine forældre med god samvittighed. Min far kom hjem i går efter et halvt år på hospital og et par genoptræningscentre, så jeg kan slet ikke vente med at komme hjem og være sammen med mine forældre. Det har været en kamp og jeg kun forestille mig, hvor rart det må være at komme hjem at bo igen efter så lang tid i et hvidt institutionsrum.

I går brugte jeg tiden på at gå på opdagelse i haven. Der er meget at lære, og jeg havde aldrig troet, at det var noget jeg ville glæde mig til. Men det gør jeg altså.

blomster fra kolonihavenhøstanemone blomster fra kolonihavenstaude blomster fra kolonihaven

Nu vil jeg se om jeg kan nå at male lidt med akvarel, inden lillebror vågner. Hvis illustrationerne bliver vellykkede, skal de hænge i stuen herude.

maleri i kolonihaven

Børnene er glade. De sidste to dage har de leget med deres nye ven fra morgen til aften, og Vilfred hygger sig med mig og synes vist også, at her er ret skønt, omend han har svært ved at sove om aftenen. I går overgav han sig først til søvnen kl 23?!

kolonihaven

kjole blomster popupshop kolonihave

 


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

9 kommentarer

 • pia

  hvor ser det dejligt ud, og vi glæder os begge så meget så at se jer alle, og lære lille Vildfred lidt at kende. Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh Signe hvor er det en god nyhed. Tænkte så sent på ham som i går. Pludselig faldt du i mine tanker da min far legede med ungerne.

  Håber han har det godt og jeg er sikker på at han nyder at være hjemme i kendte rammer.

  Skøn stue i koloen – i fortjener en tur hjem efter alt det knokleri.

  Kram.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Tak for din søde kommentar Maria ❤ åh ja, jeg trænger virkwmkg til at komme hjem. Og så kan vi vende tilbage til kolonihaven med fornyet energi og gå-på-mod til haven 🙂

   Kram til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser dejligt ud! Men endnu mere dejligt med din far, det må være så skønt for jer! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hov, sendte lidt for hurtigt… 🙂 Fornuftigt med ferie på Fyn, og det er jo SÅ fantastisk med din far.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Jeg savner også dig. Men hvor er det egentlig skønt at kunne se frem til noget, når det bliver hverdag igen

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eeeeej, Signe-pigen. Hvor er det fint og lækkert. I er altså effektive. Jeg savner min barselsdate!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kololiv lige nu