Inspiration til madpakker

Kjole med body-lukning, dungarees og en rabatkode

mini mize kjoleHer er lidt godt og blandet fra den nyeste kollektion fra Mini Mize. Noget, som er super smart og praktisk, er deres kjoler til babyer. Da jeg selv ventede Vega, købte jeg stort ind af babykjoler. Jeg indså dog ret hurtigt, efter hun havde gjort sit indtog, at det ikke var noget, vi fik brugt. Kjolerne gled nemlig op, hver gang jeg løftede hende, og det var ret upraktisk. Derfor er jeg ret vild med løsningen hos Mini Mize, hvor de simpelthen har syet en body-lukning ind i kjolen, så den bliver siddende. Hvad siger I? Er den ikke fin! Af gode grunde har jeg ikke selv prøvet den til Vilfred. Men konceptet virker smart.
dungarees kids børnDerudover synes jeg ret godt om dungarees-tendensen, som præger modebilledet lige nu. Jeg tænker, at de også er ultrafine i størrelse baby. Jeg har fundet nogle dungarees i både en mørk og lys udgave, og jeg tror jeg skal have fat i et par til Vilfred. De koster fra 250-350 kr.

Jeg har fået en rabatkode, som jeg kan give til jer læsere. Den er på 20% og hedder “minimize”. Den kan bruges i en lille måneds tid endnu.

 


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til madpakker