Labre favoritter fra Ellos

eBay-tip – Søde hårsløjfer med kaninører

hårsløjfer med kaninørerhårsløjfer med kaninører

Blot et hurtigt eBay tip herfra. Jeg har bestilt søde hårsløjfer med kaninører fra eBay. De er ret cute, og så koster de kun 10 kr. inkl. fragt for 10 hårsløjfer.

På eBay bliver varer hurtigt udsolgt, så hvis du ikke længere kan finde sløjferne gennem linket, så brug denne søgning og find et vælg af sløjfer.

I dag har vi været til forældrekaffe på skolen, så direkte hjem fordi vi fik besøg af et energiselskab og Politiken. Vi skal nemlig måle vores el-forbrug over en periode og se, hvor vi kan spare. Og helt generelt skal vi forsøge at præge børnenes bevidsthed omkring reducering af el-forbrug i hjemmet. Det bliver sjovt at se, hvor meget vi kan spare ved relativt få ændringer.

Efter energi-besøget susede jeg ned i Fitness World og meldte mig ud for derefter at køre direkte i Fitness DK for at melde mig ind der. Jeg har nemlig fundet mig en træningsmakker, og godt for det, for ellers ville jeg ikke være kommet i gang. Derefter direkte hjem og hente seks børn på skolen, fordi vi skulle have legegruppe. Oh shit der var meget at holde styr på. Godt vi bor så tæt på skolen 😉

Nu vil jeg smække benene op, finde strikketøjet frem og slappe heeelt af med en serie. Jeg er netop blevet færdig med Sense 8, som var helt helt fantastisk. Og jeg synes ikke rigtig, der er nogen anden serie, der lige taler til mig efter den. God aften!

 photo blog2_zpsorglp9vk.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Labre favoritter fra Ellos