Sjov for børn. Det store naturtjek {efterårsferie}

Familiehygge og eftermiddagskulde

{Vilfred i: (reklamelinks) Iglo & Indi hue, Molo fleecedragt og Stokke Trailz barnevogn.}

En dag før planlagt valgte vi at smutte mod Fynsland. Vi havde alligevel ingen planer, så vi pakkede lynhurtigt og kørte afsted. Vi har heller ikke så mange planer, mens vi er herovre, så vi tager dagene i stille og roligt tempo, og sidder over morgenbordet i et par timer og hygger.

I dag fik vi en spontan aftale i hus med min veninde og hendes familie, som altid har huset fuld af skønne bamser, og børnene fik traditionen tro lov til at vælge en hver. De er så søde og bløde. Man kan lige ane Vilfreds orange abebamse.

Vi fik også sagt hej til de heste, der går rundt i baghaven og fodret dem med en masse æbler. Er der noget Vega drømmer om, så er det at gå til ridning. Hun snakker sådan ca. om det hver dag. Vi kan se over til rideskolen fra vores vindue, men der er desværre flere års ventetid, så vi overvejer om vi skal kigge mod andre rideskoler. Det er bare lidt ærgerligt, når der er en på den anden side af gaden.

Imens vi venter, er det i hvert fald hyggeligt at kunne kigge lidt på heste på Fyn.

efterårsferie familieblog middelfartI morgen står den på gå-ture og udskæring af græskar, lidt strik og måske lidt shopping til nogle af de midseason sales der er rundt omkring for tiden. Det er så skønt med få planer. Især når det er så koldt, som det er blevet. Jeg har heldigvis fået min tykke og vamsede synejakke fra Monke med herover.

I næste ugen er der fuld tryk på. Min barsel slutter, og jeg har allerede booket kalenderen fuld med både kurser, events og pressebesøg. Og så har vi lige en klassefødselsdag, der skal holdes. Så det er virkelig rart at komme helt ned i gear lige nu.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sjov for børn. Det store naturtjek {efterårsferie}