{ Madpakker } Ide til 10'er-mad

Lækre vinterstøvler. Ganni Masha Texas

 

blog2Jeg har lige forkælet mig selv big time. Jeg har købt de lækreste vinterstøvler, som jeg har ønsket mig lige siden sidste år. Dengang nåede jeg ikke at få fat i dem, fordi de var udsolgt  med det vuns. Og jeg skulle liiige bruge lidt tid til at overveje, om jeg ville bruge så mange penge på et par støvler, så jeg nåede det simpelthen ikke. Men nu er de tilbage på hylderne, og jeg nåede heldigvis at få mig et par i denne omgang.

Sidste vinter levede jeg i mine chelseastøvler, men det var kun muligt fordi det ikke var en særligt kold vinter. Jeg regner ikke med, at vi er så heldige igen i år, og så er det altså fedt at kunne klæde sig på med nogle varme vinterstøvler til turene på legeplads. Jeg føler mig bare ikke særlig godt tilpas i min lange Sorel-støvler. Forfængelig? Ja, men sådan er det nu engang.Jeg føler mig alt for konet i dem.

Ganni Masha Texas vinterstøvler er i læder og har blødt lammeskindsfoer til at holde tæerne varme OG så er de pæne. Jeg GLÆDER mig til de kommer hjem til mig.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

{ Madpakker } Ide til 10'er-mad