Tivolifugl - en virkelig fin nyhed fra bObles

Smart madpose fra Squiz til babymad på farten

blog2squiz madpose baby

Den smarte madpose fra Squiz

Jeg har fundet en meget smart opfindelse, som nogle af jer måske allerede kender? Hvis ikke, så læs med her. Opfindelsen er en genanvendelig beholder/madpose, som er ideel til især babymad. Den fungerer som de madposer, man kan købe i supermarkedet med den undtagelse, at du altså selv fylder babygrød, babymos eller smoothie i posen, som har en smart lukkemekaniske i bunden.

Madposen, som hedder Squiz, kan bruges op til 50 gange. Den kan vaskes i opvaskemaskinen eller i hånden, som man lyster. Squiz har også lavet et samarbejde med Sofie la Girafe så man kan få de smarte madposer med den populære giraf på. Man kan også vælge den originale pose med deres egne illustrationer på. Begge dele er fine.

Der kan være 90 ml i posen, hvorfor den nok fungerer bedst til babyer. Mine børn er ellevilde for at få dem med på tur, og jeg har heldigvis hørt en fugl synge om, at der arbejdes på at lave poser med større volumen.

Vilfred fandt lynhurtigt ud af at maden kunne suges ud, og efter det gik op for ham, kunne vi altså spise et måltid på vores ture, uden det store svineri. Og så går det dejligt hurtigt i forhold til at skulle bakse med ske, når man er på farten.

Madposen fra Squiz koster 150 kr. for tre poster, så det løber altså op i 1 kr pr gang den bruges. Det lyder måske umiddelbart dyrt, men i forhold til de poser, man kan købe i supermarkedet, så er der noget at spare samtidig med, at man helt selv kan vælge sit indhold.

Alt i alt, synes jeg madposen er en rigtig god opfindelse, som både gør det nemt at have babymad med på farten og variere det på alskens måder. En anden fordel er, at emballagen intet vejer, og at det heller ikke fylder så meget i tasken. Samtidig med ovenstående er madposen fra Squiz god for miljøet, fordi den er genanvendelig. Det eneste minus jeg umiddelbart kan finde er, at det er svært at holde styr på, hvornår man har brugt den 50 gange, og derfor skal smide den ud.

Madposen fra Squiz kan købes fragtfrit her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tivolifugl - en virkelig fin nyhed fra bObles