Prismen - Anbefaling af lokaler til børnefødselsdag

IKEAS tøjdyrskampagne til et godt formål

blog1I kender måske IKEAS tøjdyrskampagne fra tidligere år? Hvis ikke så læs med her. IKEA afholder nemlig hvert år en kampagne sammen med Red Barnet og UNICEF, hvor man ved køb af søde tøjdyr donerer penge til uddannelse til udsatte børn.

ikeas tøjdyrskampagne

For at give kampagnen et fint twist, kører IKEA en tøjdyrs-tegnekonkurrence, hvor 10 heldige børn får produceret og solgt deres tegnede tøjdyr i IKEA på verdensplan. Faktisk er dette års farverige kollektion SAGOSKATT resultatet af tøjdyrskonkurrencen fra sidste år.

Fra 1.-30. nov kan børn deltage med deres tegninger og herefter udvælger IKEA 20 finalister, som bliver sendt videre i den internationale konkurrence, hvor vinderne altså får sat et tøjdyr i produktion. For at deltage, skal I forbi IKEAs hjemmeside og downloade en tegneskabelon. Den finder I HER.

Men tilbage til det gode formål. Allerede fra 8. november i år og frem til 2. januar 2016 donerer IKEA Foundation 1 euro for hvert solgte tøjdyr og et par udvalgte produkter fra LATTJO legekollektionen. Siden kampagnens start for 13 år siden er der blevet indsamlet over en halv milliard kroner,som har givet mere end 11 millioner børn i 46 lande en uddannelse. 

Jeg har delt nogle af IKEAs billeder af de bamser, som vandt konkurrencen sidste år. Det er ret imponerende, som de ligner de oprindelige tegninger, og så er de mega søde med deres barnlige twist. I kan se alle de finde bamser, som er designede af børn LIGE HER.


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Prismen - Anbefaling af lokaler til børnefødselsdag