Julegaver på den nemme måde

Den perfekte julegave til den et-årige

blog2bobles bilEller knap et-årige. Jeg taler om Vilfred. Egentlig havde vi ikke de store ønsker til ham i år. Han er jo så lille, at han intet forstår af julen. Og han har arvet en mange gode legesager fra hans to store søskende. Heriblandt en kæmpe samling DUPLO og en god togbane.

Men! Så var jeg til lanceringen af bObles nyeste transportserie, og her forelskede jeg mig i bObles bilen. Jeg havde lidt på fornemmelsen, da jeg tog afsted, at den ville blive min favorit. Den har nemlig flere funktioner.

bObles bilen

Bobles bilen består af to dele. Selve bilen med skum-hjul på – den kan blandt andet vendes og bruges til at vippe, træne balance og mange andre ting. Derudover følger der et rullebræt med rigtige hjul med. Rullebrættet passer lige under bilen, og så kan man ellers futte rundt i stuen både siddende eller liggende henover bilen på maven.

Til lanceringen var der stillet en forhindringsbane op. Jeg kom selv uden børn, men de andres børn susede gennem banen på maven på bObles bilen. Det så virkelig sjovt ud, og jeg forudser at den bliver et kæmpe hit. Så den kommer altså på ønskesedlen til Vilfred. Hvis vi ikke er heldige at få den til jul, så er der heldigvis ikke lang tid til hans fødselsdag 😉

I kan finde bObles bilen her sammen med de andre nye tumlemøbler fra bObles nye transportserie.

bobles båd^^ bObles båd ^^

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegaver på den nemme måde