Nem strikkeopskrift på hue

Nem, personlig og billig gave til pakkeleg

armbånd diy

I år har jeg forberedt mig lidt på, at der skal være pakkeleg til familiens årlige julefrokost. Det plejer lidt at være noget vi (læs: JEG) finder i sidste øjeblik, i den ene butik der lige har åben på en helligdag. Og mange af de andre pakker er vist fundet på samme måde. Det ved man lissom, når man åbner en pakke med en dåseøl i, ikke?

Har I andre mon det på samme måde? I år har jeg fundet nogle gode ting, og blandt andet tænker jeg, at jeg vil lave et par af disse armbånd, som er både nemme og billige. Samtidig er det en god personlig gave, som er lidt sjovere end en dåseøl 😉 Og hvis den åbnes af en mand, så kan den jo byttes, ik’?

Materialerne har jeg fundet på eBay, men det kan også købes til rimelige priser i perle- eller hobbybutikker. Perler på eBay finder du fx HER. Og inspiration til armbåndende kan du finde i DET HER indlæg.gave til pakkeleg

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem strikkeopskrift på hue