Go-weekend-hilsen og yndige COS-sager på udsalg

Opskrift på en rigtig lækker morgenjuice

opskrift på morgenjuiceGod formiddag søde folk! Jeg har begået endnu en juice her til morgen. Børnene har klaget lidt over, at mine juicer ikke er så børnevenlige, så derfor satte jeg mig for at lave en lidt mildere slags her til morgen. Og så har jeg fået en idé til, hvordan man selv kan spæde lidt til med de stærkere sager i ens egen juice.

opskrift på god morgenjuiceDenne morgenjuice består af:

  • 1 lille ananas
  • 3 gulerødder
  • 2 appelsiner
  • 1 cm ingefær
  • 1/2 håndfuld mynteblade

Den bliver rigtig god og mild, og så får man en rigtig god mængde juice i forhold til andre opskrifter! Jeg er selv til lidt mere ingefær, og jeg overvejer at lave en god sjat koncentreret ingefær-citronsaft. Jeg fandt opskriften på Twitter her. Han bruger 200 g citroner, 200 g ingefær og 1 liter vand. Så koger det i 20 minutter, hvorefter det skal sies og hældes på flaske. Vupti! Så har du dit eget ingefærshot, som du i øvrigt også lige kan tage hver morgen for at booste dit immunforsvar. Ret nemt. Med sådan en flaske i køleskabet, er det hurtigt lige at spice sin egen juice op, hvis man synes, den er for mild.

I går lavede jeg en anden juice med blandt andet spinat, æble og ingefær, som var rigtig god. Der blev dog kun til en person, så den var lidt dyr at lave. Men du kan finde opskriften her.

Hvis du vil læse mere om, hvilken juicer jeg har anskaffet mig, så læs med her. I det indlæg finder du også en rigtig god opskrift på rødbedejuice.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Go-weekend-hilsen og yndige COS-sager på udsalg