Det skønneste forårstøj på budget

De fineste lyserøde sneakers fra Kavat

Reklame – i form af affiliatelinksbørnesko fra kavat

Wow, de er noget så fine de her blomstrede og lyserøde sneakers fra svenske Kavat! Sandalerne der matcher ligeså. Jeg så dem første gang på modemessen tilbage i august, og jeg har glædet mig til at kunne vise dem frem! Jeg havde lidt håbet at Vega var til de blomstrede, men hun synes desværre, at hun er for stor til blomstrede sko 😉  Heldigvis er der et fint udvalg til drengene, så Vilfred kan sagtens puttes i et par lækre sko fra Kavat.

I finder links herunder {Sandalerne er ikke havnet i butikkerne endnu, men jeg lover at give en heads up, når de kommer, hvilket gerne skulle være sidst i denne måned. Prisen er fin – nemlig 449 kr.}

Lyserøde sneakers // Blomstrede sneakers // Blomstrede sandaler // Lyserøde sandaler

kavat sandaler

Jeg ved ikke, om I er klar over det, men Kavat har som et af de få sko brands faktisk opnået at få ?The European Ecolabel?, som er den eneste officielle mærkning for sko med miljøbevidst produktion.

Kavats støvler i økologisk skind er smørbløde og med en stærk sål af gummi. Der anvendes kun kromfrit kvalitetslæder, som også er vandtæt. Det gør skoene robuste og sikrer den mest miljøvenlige produktion samtidig med at de holder fødderne varme og tørre igennem hele vinteren.

Faktisk kan man på hver style gå tilbage og tracke præcist fra hvilken farm og hvilken ko, læderet stammer!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det skønneste forårstøj på budget