Påskeferie i det fynske

Tilbage i det københavnske

{INDEHOLDER REKLAME – i form af et affiliatelink}12921187_10153308203606548_545599834_n

Så er vi allerede tilbage i København. Børnene og jeg kunne sagtens være blevet lidt ekstra på Fyn. Men skolen og arbejdet kaldte. Vi sluttede af i søndags med dejligt påskemorgenbord og efterfølgende æggejagt i mine forældres have.påske æggejagt i havenmini rodini pico jakke

^^De fineste denim chinos fra Zara til bare 139 kr. De er så skønne til ham. Vi skulle op i str. 2 år ^^strikket boblecardigan

^^ Skjorten her er også fra Zara og de lækre sko er fra Angulus. Cardiganen er hjemmestrikket af moi ^^mini rodini pico jakke

^^ Mørkeblå forårsjakke fra Mini Rodini ^^

Vi kørte hjem umiddelbart efter, så vi kunne nå aftensmaden hjemme i lejligheden. Mandag ville vi egentlig være blevet hjemme og få styr på lejligheden, men kolonihavelivet kaldte, så vi endte med at køre derud.

Vi ville gerne have en sandkasse klar til Vilfred, så han kan være underholdt, imens vi får lavet noget. Fra vores legepladsture ved jeg, at han kan sidde der i timevis, hvis han får lov. Så lang tid tror jeg dog ikke hans mave ville kunne klare. Han ELSKER nemlig at spise sand. Der kan man undres, når han efter første mundfuld ser lettere misfornøjet ud… OG så alligevel fortsætter med at putte mere sand i munden. Bare for lige at smage liiiidt mere! Har jeres børn også gjort det? At vi så ikke rigtig kunne finde noget sandlegetøj nogle steder, hjalp ikke på det. Pheew!! Man kan jo købe sig fattig i ting til haven (og til huset).kolonihaven sandkasse i traktordækkolonihavenpåskeklokker påskeroser

Jeg fik også købt et par fine hortensia’er. Jeg drømmer om at have dem hele vejen op langs havegange i forskellige farver. Wow en masse fine buketter, man kunne lave! Og nederst ser I mine flotte påskeroser (også kaldt påskeklokker). De skal ud at stå næste gang, vi kører mod kolo. Jeg tror dog, at Thomas bliver sendt afsted alene på lørdag, for der er så meget affald, at der snart ikke er et ledigt spot i haven. Så han kan bruge dagen i totalt fred og ro med at køre frem og tilbage til genbrugsstationen 🙂

Om lidt skal jeg mødes med min kommende specialemakker. Vi skal først starte speciale til september, men er ude  i god tid. Vi kender ikke hinanden, men jeg tror nok det skal blive godt. ITU har skåret specialeskrivningen ned til 4 måneder (!), så jeg er glad for at have mødt en anden med samme planlæggergen, som jeg selv har.  Så skal vi nok klare det indenfor tidsrammen. I dag skal vi mødes med to potentielle vejledere, og jeg håber, vi får lokket en af dem med på holdet! Det ville give ro i sindet, at få det på plads!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskeferie i det fynske