Projekt hyggelig have

Hverdagsglimt fra den seneste uge

hjemmelavede vaflerUgen er fløjet afsted. Før jeg så mig om, var det weekend igen. Det er så kliche at sige, men jeg synes kun lige, vi er gået ind i det nye år. Kender I det?

Ugen har været pakket med legeaftaler for børnene, den ugentlige dag med basket, som næsten er min yndlingsdag, fordi jeg får lov at give den maks gas med snakketøjet i hyggeligt selskab, mens drengene spiller 🙂

Vi har lavet vafler med yndlings køkkenmaskinen, som børnene har efterspurgt mange gange. Og så har vi hygget os med at pynte aftensmaden, så den blev lidt sjovere at spise. Vilfred var dog det eneste barn, som kastede sig ud i min drøm af en spinattærte 😉

pyntet tærte

^^Spinattærten med pynt^^

Fredag skulle jeg have været til fredagsbar, men det blev aflyst. Så Anne Krittewitt og jeg besluttede at holde vores egen på Cafe Alma på Islands Brygge. Det skulle egentlig bare have været til en drink eller to, men endte med både aftensmad og dessert. Og igen stod snakketøjet ikke stille! Vi vidste nemlig begge to, at den næste tid bliver presset med studiet, opgaver og eksamen står for døren. Så vi skulle nyde friheden, mens den stadig var der.

12965949_10153335338026548_931607634_n^^Drinks og snacks på Cafe Alma^^

Weekenden blev brugt i kolonihaven aka Sommerresidensen, og primært på at gøre noget ved haven. Kæmpe rødder fra gamle træer skulle graves op, og det tog LANG tid. Så ærgerligt, for det er en af de opgaver, som man ikke kan se 😉

Ungerne var super seje og hjalp med at tage et kæmpe stakit ned med koben og sav. Og de gav den virkelig gas! De får mere og mere lyst til at hjælpe til, og tid med iPad’en er meget begrænset, fordi de faktisk hellere vil hygge sig i haven med os.

kolonihave med børn^^Der saves med alle kræfter^^

I den kommende weekend står den på studie for mig begge dage fra 9-18.30. Det bliver nogle lange dage, og jeg går glip af børnenes fremvisning af deres projekter, de har arbejdet på på skolen. Dem skal de nemlig vise frem til lørdagsskole, og de er ret så skuffede over, at jeg ikke kan komme og se det. Temaet er medier, og Vega har i dag lavet pressekort og skal lave en vejrudsigt, som hun skal vise frem på lørdag. Åh, hvor ville jeg gerne være der.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt hyggelig have