DIY: Lav dine egne planteskilte

Året første sommerdag

cafePlanen var i dag, at jeg skule starte morgenen ud med akupunktur, hvorefter jeg skulle ind til byen og finde outfit til Eurovision, som jeg skal til om halvanden uge med Conni, Lisbeth og Michala. De damer er jo top-tjekkede og har totalt styr på det hele, og jeg følte mig ærligt talt noget bagud. Jeg er ikke som sådan glitter-typen, men når vi trods alt skal til Eurovision, så må jeg hellere oppe mig lidt 😉

Jeg skulle have klaret det lynhurtigt, så jeg kunne komme hjem og skrive opgave, men så stødte Lisbeth til, og vi endte med frokost i solen på Cocks & Cows og en evig lang jagt på tøj og sko. SÅ hyggeligt, og pludselig var klokken lidt i hente-børn-tid, og jeg måtte sande, at jeg absolut intet fagligt havde nået i dag. Yaiks!!

Til gengæld fik jeg samlet point til engergi-kontoen, og det var heller ikke dårligt. Jeg skal nok vise mit suit frem til jer, når jeg får det på.

Jeg hentede alle tre unger, og vi gik i gården, som var propfyldt med søde børn. Vi kom først op i lejligheden, da børnene skulle i seng, for Thomas endte med at bringe aftensmad til os. Drengene fik Sushi, pigerne fik Wok og Vilfred fik ris! Flere dage af den slags, tak!

Nu vil jeg hoppe videre. Jeg arbejder på et andet digitalt projekt, som I må høre om i nærmeste fremtid.

Adios og rigtig god fridag i morgen (til jer som har fri)!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY: Lav dine egne planteskilte