Guldsko - til fest uden høje hæle

Vores overdækkede (og mega hyggelige) terrasse

{INDEHOLDER REKLAME}indretning af terrasse

I kolonihaven har vi en overdækket terrasse. Vi har fået mange forslag om at rive den ned, men jeg tror ikke det kommer til at ske. Den er dejlig lun, især hvis det blæser lidt udenfor eller vi kun er først på foråret, hvor vejret måske ikke er helt varmt nok til at spise udendørs.

Her til aften lagde vi et tæppe ud og holdt picnic med aftensmaden! Alle var fan af det koncept! Spotify blev tændt på mobilen og så stod den ellers på gode rytmer og frysepizza. Det skulle være nemt, for vi vendte nemlig snuderne mod København efter aftensmaden.kurvemøbler figentræ terrasse

I går aftes sad Vega og jeg og så Anne fra Grønnebakken derude på vores terrasse. Meeega hyggeligt! Så I også den, da I var børn/unge? Og læste måske bøgerne?

Jeg har netop pimpet terrassen op med ting, som tilfører den ekstra hygge:

hængende planter terrassehængepotterudendørs havebelysningudendørs lyskæde terrasse

En udendørs lyskæde, som jeg glæder mig til at bruge når de lune sommeraftener holde os ude til mørkets frembrud. (Som jeg i øvrigt viste i indlægget om hyggelig udendørsbelysning). Et vævet plasttæppe, som passer perfekt til vores kurvestole med det vamsede skind i. Og så nogle hængepotter, som jeg skal have fundet fine blomster til.  Jeg kunne købe mig fattig, men har holdt mig til de tre ting i denne omgang.

Lige nu kan du få 40% rabat på din dyreste vare, hvis du er ny kunde, og ellers er der 20% på alt boligtilbehør til alle. Der kører et lille banner på hjemmesiden, som man klikker på, og så trækkes der altså de 20% på de varer, du køber fra bolig-kategorien! Så fedt! Jeg ved ikke hvor længe koden varer. Jeg så det kun nu, hvor jeg var inde at finde links til jer.

Nu vil jeg smutte til køjs. Jeg skal være frisk til cykelløb i morgen, hvor det jo er mors dag, og verden første kassecykelløb – The Pandora Tour – finder sted. Lige her i København. Vega og jeg er selvfølgelig på pletten, og fejrer mors dag med picnic på Østre Anlæg bagefter. Det bliver SÅ hyggeligt!

Hvordan fejrer I mors dag? Og fejrer I den overhovedet?

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guldsko - til fest uden høje hæle