Familieferie i Montenegro

Når man mangler plads og roder overalt

{REKLAME}

Da vi købte vores kolonihave var en af de ting, jeg glædede mig over, at vi nu fik mere plads. De ting, som jeg ikke nænnede at smide ud, men heller ikke havde plads til i Københavner-lejligheden, kunne jeg meget passende sætte derud. Men jeg måtte tro om igen. Der bliver ved med at dukke flere ting op. For eksempel mængder af tøj fra de store børn, som jeg gerne vil gemme til Vilfred. Og det fylder altså en del. Der er også gamle minder som dagbøger og studiemateriale, som jeg ikke har lyst til at smide ud. Og tænk bare på de fine møbler jeg finder i storskrald som det smukke bord herunder.opbevaring af møbler

Men hvor Søren skal jeg dog få plads til det henne? Lige nu er det stablet rundt omkring, for eksempel i vores soveværelse, som ALTID ser rodet ud. Når vi får gæster eller jeg skal rydde op, så ender alt rodet faktisk derinde.

En pinlig episode var for eksempel en dag Vegas klasse var på besøg, og jeg havde seriøst kastet alt vores habengut ind i soveværelset for, at resten af hjemmet skulle være nogenlunde ryddeligt. Og mens børnene så står i kø i entreen for at komme afsted igen, er der et par nysgerrige hænder, der åbner døren derind. Og lærerne står selvfølgelig med udsigt lige ind til soveværelset. Jamen hej hej. Det er så vores soveværelse.. der roder lidt… eller meget!! Heldigvis overbeviste de mig om, at det var præcis det samme hjemme hos dem.

Jeg tænker tit at vi kunne bruge et ekstra loftsrum. For egentlig var tanken at vores nuværende skulle være enkelt med reoler fra guld til loft, så man nemt kan finde fx værktøj og lignende, når vi står og skal bruge det nu og her. Men det er der bare ikke plads til. Så i stedet er det en uoverskuelig opgave, når der skal findes noget på loftet.

Bare lige ét ekstra rum til opbevaring, så vi kunne få styr på de sager, som ikke skal tages frem så tit, men som man gemmer på grundt af deres emotionelle værdi. Og det har jeg faktisk fundet ud af, at man ret nemt kan få. Pelican Self Storage har nemlig netop det. Og endda tæt på, hvor vi bor. Og nu overvejer jeg kraftigt, om man skulle investere i sådan et rum – bare for at få frigivet lidt plads herhjemme, så her ikke ALTID roder 😉IMG_2910

Har nogle af jer mon erfaringer med det? Jeg kender flere, der bruger det periodevis i flytteprocesser, men jeg havde aldrig tænkt på at bruge løsningen med et ekstra rum permanent, før nu. Der er 8 steder bare i nærheden af København, og du kan se hvorhenne på deres hjemmeside. Måske er det den løsning, de bruger i alle de fine Instagram-hjem. Hvor gør de ellers af deres rod? 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Familieferie i Montenegro