Status fra sommerferieland

Regn, lune vafler og kortspil

hjemmelavede vaflerSommeren har indtil videre ikke været helt hvad vi forventede. Sidste sommer husker jeg som enormt regnfuld, og derfor havde jeg et spinkelt håb om, at det ville blive en bedre sommer i år. Det er trods alt hyggeligere at være i haven, når det er godt vejr, end at skulle underholde en snart 1, 5 årig i en lille hytte.

Men vi har udnyttet timerne inden døre til at få hygget lidt sammen, og har blandt andet lavet vafler. Det blev vi ligesom nødt til, efter jeg havde købt en kæmpe dunk pandekagesirup, som jeg på ingen måde kunne lade stå, da vi var ude at handle! Og den spiser jo ikke sig selv 😉

Vi har også haft gang i kortspil og planen er, at der skal spilles flere spil herude. Lige nu er Vega hos naboen, Vilfred sover og Folke er på madskole, så jeg udnytter tiden til at skrive lidt.

Jeg har givet den gas med hækkesaksen forleden, men nåede kun at være i gang i fem minutter, før jeg skar ledningen over! Heldigvis havde vi en ekstra, så jeg kunne fortsætte. I skrivende stund tager Thomas sidste del. Den skal nemlig være klippet inden weekenden, hvor vi drager mod Fyn. Ellers uddeles der bøder.IMG_1920IMG_1921^^Vores lille terasse om aftenen. Der er super hyggeligt at være, når vejret er lunt nok^^

Dagene er herude gået med vennebesøg og praktiske ting. Og i morgen får Vega to veninder fra skolen på besøg.

Jeg håber I får lavet nogle hyggelige ting i regnen. Forslag til hygge med 1,5 årig modtages med kyshånd 🙂IMG_1912^^Fine blomster fra haven. Her er det min Japanske spiræa, der er kommet indenfor i en lille vase ^^

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status fra sommerferieland