Venindetid og blogbusiness

Børnefest i bedste kolonihavestil

første modne tomat^^ Yay! Første modne tomat fra haven ^^

Forestil jer en fest for børn med masser af sjove forlystelser, hvor alt kun koster 1 krone! Sådan en fest har vi været til i dag i vores kolonihaveforening. Den årligt tilbagevendende begivenhed, som børnene glæder sig til flere måneder forud.

Forlystelserne bestod af dåsekast, flødebollekast, fiskedam og slå-søm-i-træstamme. Man kunne købe røde pølser, slush-ice, popcorn. You name it. Alt sammen for 1 krone! For børnene vel at mærke. Os voksne skal betale lidt mere for at budgettet kan hænge sammen for hele den her festlige dag.

Men børnene ELSKER, at de får ja fra os, hver gang de gerne vil prøve noget. Og at de får penge med rundt, så de selv kan betale for det, de gerne vil.

Der var tryllekunstner og hoppeborg. Og så afsluttede vi med det årlige banko. Hvor alle sjovt nok får fuld plade samtidig 🙂 Hvis I følger på snap’en, så filmede jeg det, da det sidste nummer blev råbt op. Det var så sjovt at se alle de jublende børn, da de vandt!

Så ja, det er hvad vi har lavet i dag. I morgen er det første skoledag for de to store, så vi kørte hjem til lejligheden, så snart festen sluttede for at være klar til i morgen. Penalhusene skulle lige tjekkes og taskerne gøres klar. Det er nogle spændte børn, der netop har lagt sig til at sove.

Billedet herunder er af mine pelagonier, som jeg håber jeg har fået plantet om i tide. De nåede at blive lidt brune i bladene, før vi kom i kolonihaven. De flotte potter fandt jeg i Netto den dag, hvor jeg også købte plaid og bord.

pelagonier

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Venindetid og blogbusiness