Hilsen fra sydens sol

Juleaften på hotel?

 

cc458311-97cb-4791-af64-65d7eeeb1804

Hvordan er det så at holde jul på et hotel? Tjo jeg savnede nok lidt julestemning. Hernede serverede de først julemiddag d.25., så det var en lidt tam fornemmelse at gå ned til buffeten. Børnene var enormt trætte og sad og var ved at falde i søvn over maden. Heldigvis livede de lidt op, så vi kunne gå videre til cafeen og få en drink hver. Og heldigvis fik vi så julestemningen d.25, hvor der var enormt lækker mad. Både for vegetarer og kødspisere! Så fedt!

I går havde vi sådan rigtig godt vejr for første gang, og det har vi nydt! I morgen som er vores sidste dag lover endnu bedre, så det skal udnyttes! Og så bagjuler vi den i stedet lidt ekstra, når vi kommer hjem <3

Jeg har luret ekstra meget på Instagram for at suge den søde julestemning til mig fra de små hjem. Og måske netop derfor savnede jeg også lidt jul d. 24. for hold nu op, der bliver hygget rundt omkring.

Jeg håber I har nydt dagene med jeres kære og har lidt ekstra fridage endnu. Hvordan går det med stormen? Så vidt vi kan læse, går det vildt for sig derhjemme!

Sol-og julehilsner fra os

d1d49f61-af4a-4b08-ac9c-d86d2d9d143b

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hilsen fra sydens sol