Ugens ønskekøb {udsalgstema}

Weekend med barnedåb og hygge

tøj til barnedåb

Så blev det en ny uge, og hvilken fin en af slagsen. Jeg har gået med en knude i maven de seneste par dage, fordi en kær venindes vand var gået alt for tidligt. Men heldigvis var der gode nyheder i dag, og jeg sidder her og er lykkelig på hendes vegne lige nu. Lige på nippet til at tude over, at hun er blevet mor.

Dagene har stået i babyernes tegn, for søndagen stod på barnedåb, og her blev der også annonceret både bryllup og baby fra flere i familien. Så bliver man altså glad i låget, ikke?

Jeg var hoppet i et par jeans og min nye blondebody, som jeg var så heldig at finde på udsalg i Magasin. Og så havde jeg mine nye yndlings støvletter på, som jeg fik af min mand og datter i julegave. De sidder som støbt på min fod og er noget så behagelige at have på. Og så betyder det bare lidt ekstra, når de er en gave fra dem, man holder af.

Den her uge står på hverdag, hverdag, hverdag. Og så rammer vi heldigvis en kalenderfri weekend, som helt sikkert forbliver fri. Vi trænger i den grad til lige at få slappet af og ryddet op i lejligheden, som har haft besøg af håndværkere her efter nytår og derfor i den grad trænger til at blive gjort ren.

I får lige et par billeder mere. Hvis det kan friste, så kan I finde  de lækreste støvler her og blondebody her. Støvlerne er store i størrelsen. Jeg bruger normalt 38, men har dem i 37.

dåbs outfit mor-datter støvletter nitter mentor

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens ønskekøb {udsalgstema}