Da hverdagen kom buldrende tilbage

Ugens ønskekøb {udsalgstema}

udsalg moebler

{Indeholder reklame i form af affiliatelinks}

Så er der endnu engang gode tilbud hos Ellos, som lige nu har 25% din bestilling.  Se alle nyhederne LIGE HER. Min ønskeliste hos Ellos er efterhånden lang, for de har jo alverden. Efter vi langt om længe har fået induktionskomfur, så ønsker jeg mig gryder og pander, som passer til. Og det har de faktisk hos Ellos lige her til min store overraskelse. Men det er for kedeligt at vise frem nu, ikke?

For i virkeligheden vil jeg meget hellere shoppe flotte møbler, der kan pifte hjemme lidt op. Lige nu må de der ønskekøb dog vente, til jeg ikke længere er på SU. Men man kan jo altid drømme, ikke?

Koden 355401 giver 25%  resten af dagen i dag. Såååå go shop 😉 Hvis I altså mangler noget. Man gad godt lige have plads til sådan en lys rosa sofa ikke? Men hvem har lige det!

Messingbord // Mønstret tæppe // Lampe // Retro spisebordsstol // Rosa sofa // Retro vase // Skammel // Langt entre-tæppe // Vase // Tjek også lige det her messingspejl

P.S. Ellos skriver at koden ikke kan kombineres med andre tilbud, nedsatte varer, varer mærket med ”Kampagnepris” eller ”Design by”. Dette tilbud gælder ikke UGG, Odd Molly, SPANX, Vagabond og Odd Molly Home.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Da hverdagen kom buldrende tilbage