Flere skønne gaver til barnet der har alt

Asos favoritter

ønsker

Jeg har fundet nogle forskellige ting, som hver især er fine, selvom de ikke nødvendigvis passer sammen sådan stilmæssigt 😉 Uret er fint med den pailey-printede baggrund og koster kun 150 kr. Så det er en af de slags accessories man kan købe lidt for sjov. Hvis man bliver træt af det, kan det med fordel gives til genbrug.

Solbrillerne er vildt smukke, og de er allerede klikket hjem. Stellet minder lidt om rosa marmor og glassene har en fin farve. De koster 100 kr. så de er et fund til prisen.

Tasken er også et budgetfund, og er ikke lavet af læder. Men jeg synes den har en masse fine detaljer og så har den en perfekt størrelse som sommertaske.  Den koster 220 kr.

Kjolen er simpelthen så smuk, og den er perfekt til både arbejde og hverdag. Den er heller ikke ligefrem et budgetfund, men kan til gengæld bruges længe fordi den klassisk. Den koster 1150 kr.

Sandalerne er et fund til prisen. De koster 250 kr. og er lavet af læder. Super fine til sommerkjolen. Og jeg mangler faktisk et par sandaler, som er lige til at stikke i.

Ringen, der er formet som en vaffel-is, er mest af alt sjov. Men jeg kan meget godt lide smykker, som ikke altid er så seriøse. Så det er en fin måde at tilføje lidt skævt. Den koster 50 kr.

Armyjakken/-skjorten er mest til hverdag, men den er ret skøn med de forskellige badges. Den koster 450 kr.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flere skønne gaver til barnet der har alt