This week #4

Når køkkenmaskiner gør lykke + konkurrence


bosch optimum køkkenmaskine

{INDLÆGGET ER SPONSORERET}

Egentlig var der forbud herhjemme mod nye køkkenmaskiner. Så da Bosch spurgte, om jeg ville lave et samarbejde om deres Optimum køkkenmaskine og deres Vitastyle Blender, undlod jeg at sige det til min mand. For jeg blev nødt til at sige ja til samarbejdet – for ærligt? Dét er lige sådan en, der har stået på ønskesedlen herhjemme længe. Især med det formål at kunne bage ekstra lækkert brød!

Da pakken kom var Thomas hjemme. Reaktionen var over al forventning. Han kunne nemlig slet ikke holde sig tilbage for at beundre maskineriet. Og inden jeg så mig om, var den store køkkenmaskine samlet og i brug i køkkenet, hvor han var gået i gang med aftensmaden. Helt vildt begejstret og benovet over den. Vi jokede en del over vores begejstring og gik ellers i gang med at undersøge de forskellige funktioner. Heldigvis fik vi lejligheden fuld af gæster, så der var rig mulighed for at teste den.

På Bosch Optimum køkkenmaskinen kan man både piske, røre en sej, tyk dej til brød og selvfølgelig almindelig kagedej. Man skifter nemt mellem dejkrog og piskeris ved at klikke tilbehøret af og på. Du kan også klikke en rigtig blender ovenpå maskinen. Det er ret vildt og betyder altså, at man kan skille sig af med en del af de gamle køkkenmaskiner, fordi den her maskine har det hele.

bosch optimum køkkenmaskine

Jeg havde min egen lille hjælper med i køkkenet, og lige netop her blev jeg opmærksom på endnu en skøn ting ved maskinen. Jeg skal ikke bruge hænderne til at holde skålen, så den ikke vælter, når børnene vil være med. Jeg behøvede heller ikke at være bange for klassikeren – I ved, når de lige løfter røremaskinen op, og det sprøjter ud til alle sider. I stedet var der ro på, så vi kunne hygge os med at bage uden frygt for væltede skåle op dej på væggene.

En af de opskrifter vi fandt frem var på vores yndlings bananbrød. Det var en kæmpe succes, og jeg deler opskriften på bananbrød her:

 • 4 modne bananer
 • 3 spsk kokosolie
 • 2 æg
 • 1-2 spsk honning
 • 1 dl havregrynd
 • 4 dl groft mel
 • 1 tsk salt
 • 1 tsk vaniliepulver
 • 1 tsk bagepulver

Sådan gør du:

 • Tænd ovnen på 180 grader
 • Mos bananerne i en skål. Hæl herefter resten af ingredienserne i og sæt din røremaskine til at køre, indtil du har en fin og ensartet dej
 • Kom bagepapir i en brødform og hæl dejen i
 • Bag brødet i ca 30 minutter. Hold øje til sidst, så det ikke bliver brændt.

Hvis du vil gøre det lidt mere kage-agtigt, kan du tilføre mørk chokolade. Men herhjemme var børnene vilde med det, som det var. Hvis man er en smørgris som os, så er det virkelig også lækkert med en skive med smør 😉

bananbrød

Vi har også allerede eksperimenteret med Vitastyle Blenderen. Jeg har nemlig en datter, der er vild med smoothies og milkshakes, så selvfølgelig skulle den prøves til det. Man kan vælge at lave det i to-go tilbehøret, så den kan komme med på tur som en dejlig forfriskning. Eller hælde den i fine glas som her, hvor vi har pyntet med Oreos. Vi valgte at være gøre den her milkshake ekstra lækker med en god jordbær-is.

vitastyle blender

Opskrift på den bedste jordbærmilkshake får I her

 • 100 g frosne bær
 • 2 store skefulde is (gerne jordbæris, vaniljeis kan også gøre det)
 • 1/2 tsk vaniljesukker
 • Mælk til I opnår den rette konsistens

Når milkshaken er blendet og smagt til, er det bare om at nyde 😉

I er så heldige, at I kan vinde både en Optimum køkkenmaskine og en Vitastyle Blender. Alt I skal gøre er at lægge en kommentar her under indlægget. Vinderen offentliggøres d. 12. april i et nyt indlæg her på bloggen.

Her får I alle specifikationerne på maskinerne, så I kan se, hvad I kan glæde jer til, hvis I vinder. I kan også se alt tilbehøret og billeder af den ultra seje køkkenmaskine her.

Optimum køkkenmaskine – MUM9YX5S12
 • Køkkenmaskinen OptiMUM med intelligent design. Hjælper dig til et perfekt resultat hver gang med sin indbyggede vægt, automatiske funktioner i SensorControl og ekstra stærk motor på 1500 watt
 • Så praktisk! Takket være den indbyggede vægt vejes ingredienserne fra opskriften direkte i skålen
 • Få automatisk perfekt æltet dej, pisket fløde og æggehvider takket være det intelligente program SensorControl. Det går også at indstille tiden manuelt med den indbyggede timer
 • Den stærke motor på 1500 watt ælter dejen perfekt uden at tabe kraft. Maskinen er støbt i metal og ekstra kraftigt tilbehør for lang levetid
 • Perfekt æltet dej med 3D planetarisk rotation som bearbejder dejen både i siderne og i højden. Skålen i rustfrit stål på 5.5 liter har to håndtag for at gøre den enkel at arbejde med
 • En stor variation af tilbehør til at lave mad og bage. Tilbehøret er enkelt at montere takket være en farve markering
Vitastyle Blender – MMBM7G3M (sort m ekstra tilbehør) og MMBM7G2M (hvid)
  • Blikfang i køkkenet: Designet i eksklusive materialer af høj kvalitet
  • Det eksklusive design som gør det lille “ekstra” i køkkenet
  • Kabinet i rustfrit stål, kande i ThermoSafe glas og holdbart tilbehør i Tritan – en blender som syner af eksklusive materialer
  • Optager lidt plads og har en holdbar glaskande som tåler alle temperaturer fra is til kogende supper
  • Minihakker for urter, nødder, ost, løg mm (MMBM7G3M sort)

 

 • da506918-06f1-45eb-852f-8c8b6fa62929 497ac510-9c65-49f1-bb0b-d0b964578530 abf67e4d-bb1b-4108-ab14-37ae6f5906d2

 

66 kommentarer

 • Lena S

  Uijh! Det ville passe godt ind i mit nye køkken – jeg krydser fingre. God søndag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie J

  Det er en super fed konkurrence, jeg vil selvfølgelig gerne være med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Åh, den ser god ud og er helt sikkert bedre end den gamle røremaskine og blender, som jeg har nu.
  God påske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Har ønsket mig sådan en rigtig længe,ville elske at eje den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Sikke nogle lækre opskrifter. Dem vil jeg gerne eksperimentere med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg ville seriøst få min drøm i opfyldelse, hvis jeg var så heldig at vinde <3 Jeg ville jo få så meget nemmere ved at bage, og sådan en maskine er ikke lige noget man hiver ud af ærmet når man er en ludfattig studerende. Jeg krydser fingre 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karin

  Virkelig en skøn præmie 🙂 elsker at hygge mig i køkkenet med min datter så det ville virkelig være dejligt at være heldig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise R

  Wow den ser og lyder til at være fantastisk! 🙂 Den vil jeg meget gerne vinde. Jeg elsker at have min ældste dreng på 4 år med i køkkenet, men som du selv skriver, så kan det være en udfordring med skåle og alt det der 😉 Men det er jo hyggeligt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Frigaard

  Sikke en fed fed fed maskine <3 Så skulle der bages og hygges <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Jeg er med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Uhh..! Den må jeg da vinde så jeg kan lave det lækre bananbrød med jordbærsmoothie til😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Jensen

  Åh, det ville i dén grad gøre en kæmpe forskel i mit lille, nye hjem! Jeg er nyligt fraskilt og er i gang med at bygge mit hjem og liv op fra bunden. Det koster, både økonomisk og følelsesmæssigt, så dette ville være en KÆMPE hjælp!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Mit køkken er vildt underrepræsenteret, når det kommer til køkkenmaskiner, så det kunne være fedt at vinde, så jeg kunne få gang i maskinparken 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Åh det er jo den… Jeg ønsker mig den til sommerhuset. Ej stop, det kan du ikke mene JO. Hvorfor til sommerhuset… Fordi det er der jeg har tiden. Det er der kagerne bliver nydt med størst nydelse. Det er der jeg kaster mig ude i nye projekter, det er der gæster besøger os, det er der naboen bliver glad for rester, det er der vi går på sanke ture, det er der vi spiser mest is, det er der pandekager oftest er morgenmad, Det er der mayoen er hjemmelavet, det er der…. Ja det er der den vil bringe utrolig meget glæde, til mange flere mennesker. Så det er DER jeg ønsker mig maskinen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Den ville være perfekt herhjemme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Wauw, den vil jeg da virkelig gerne vinde. Virker en anelse mere sikker med børn end kitchen aiden,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Den vil jeg gerne vinde. Vil gøre det endnu sjovere at lave lækre ting til ungerne og i samarbejde med den store dreng. 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Den vil jeg gerne vinde TIL MIN MAND! 😍 han bager boller 2-3 gange om ugen og ville blive lykkelig for sådan en lækker hjælpe-maskine! Så kan jeg lave smoothie til ham og vores piger! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Den haf jeg godt vinde😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt

  Den ville jeg være meget glad for at vinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Lækker konkurrence! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frank Seemann

  Håber at vinde til mig og mine to drenges bagedage 😀😀😀😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla nielsen

  Åh hvor ville vi dog elske, at den skulle bo i vores nye sommerhus. Perfekt til morgenboller og kolde smoothies 👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne juhl

  Wow en vild konkurrence. Krydser fingre for lidt held , der skal bages rigtigt meget inden juniors konfirmation, både til buffet, kage til kaffen og hjemmebagte boller til natmad med lækkert pålæg. Krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Maria

  Jeg ville rigtig gerne vinde en køkkenmaskine. Jeg har 2 børnehavebørn, der elsker at hjælpe mig med at bage både boller og kage, så vi har allerede brændt 2 elmiksere af på den regning 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  Ville være superlækkert! 🙂 Håber og krydser alt hvad jeg kan 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Skøn konkurrence! Har længe gået og ønsket mig sådan én lækker sag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Sikke en fin maskine. Det ville være så fedt vinde sådan én! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Sørensen

  Ej ville elske at vinde sådan en lækkert sag. Vi venter en dreng til sommer og vil gerne i gang med at bage mere – så tænker sådan en lækker maskine kan lette processen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Rude

  Med en kokke glad 8 årige dreng ville det være total blæret at kunne præsentere denne vidunder skabning! Så går vi ikke ned på grej de næste 20 år tænker jeg:) Med 3 børn og et pladstrangt køkken er det især fedt at den kan det hele!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Hvor er det en fin præmie. Elsker at bage og eksperimentere i køkkenet, men indtil videre står udstyret ikke mål med ambitionerne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mie Nielsen

  Jeg er mildest talt elendig i et køkken – men efter jeg er blevet mor, forsøger jeg ihærdigt at komme efter det! Jeg vil jo gerne, at min datter skal kunne sige det samme, som jeg altid siger: “Mors mad er bare bedst” 😉
  Og sådan et par absurd lækre maskiner ville vitterligt være den hjælpende hånd, jeg har brug for i mit køkken! Så er der håb for, at jeg vil kunne lykkes med andet end et kogt æg 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Jeg må helt sikkert prøve opskriften på det bananbrød. Måske som tilbehør til en brunch??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Ravn

  Mums, den banankage lyder lækker 🙂 tror den skal prøves i weekenden, med håndkraft 🙁 håber håber håber på at jeg kunne vinde – for første gang nogensinde!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Jeg er seriøst træt i armene af at bage med børnene og får det derfor ikke gjort så meget som ønsket. Så mig og mine to små hjælpere ville blive ellevilde, hvis nogen ringede på døren med sådan et apparat! Og Hej, thumbs up for at lade den lille styre melposen. Har I en god støvsuger?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg vil meget gerne vinde blenderen 🍓🍌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gyrild

  Min discount røremaskine er lige gået i stykker og jeg mangler en blender til! Så jeg ville ELSKE at vinde denne præmie! Super smart, at blenderen er ovenpå røremaskinen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde D

  Meget fin præmie, og et kæmpe stort ønske. Ville blive så glad for at vinde. Krydser alt her, og håber så meget på held;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Åh hvor ville jeg gerne vinde de her maskiner! Jeg ejer simpelthen ikke én eneste køkkenmaskine, da madlavning først er begyndt at interessere mig inden for det sidste stykke tid. Nu er jeg så til gengæld blevet fuldstændig bidt af det! Men hvor ville det dog være 100 gange sjovere, med en masse fedt køkkengrej, man kan eksperimentere med. Jeg krydser fingre 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line W

  Sådan en fin maskine har også stået højt på vores ønskeseddel længe. Og der er garanti for glæde hos min mand som nægter at lave hjemmelavet pizza efter vores gamle maskine brød sammen! Det kan kun gøres med maskine 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Vinderen bliver offentliggjort på min fødselsdag, og i min optik er det jo den ideelle fødselsdagsgave! Når man er ung på SU, er det ikke køkkenmaskiner, der bliver prioriteret øverst. Jeg ville blive SÅ glad for at vinde!!! Krydser virkelig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Altså en fin maskine – Gad vide om der er garanteret begejstring fra mændenes side? Så har jeg nemlig 3 stk. Der godt kunne trænge til at komme i gang med bageriet😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone linder Hansen

  Jeg ville blive så glad for at vinde denne her! Jeg har tabt de første 20 kg og mangler 10 endnu så derfor ville denne kunne gøre underværker! Det ville betyde at jeg kunne bage en masse lækre sunde ting 🙂 krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chris Lynggaard

  Jeg tror min kæreste vil sætte ekstra pris på mig, hvis jeg kunne give hende denne maskine som housewarming-gave til vores nye hus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lasse

  Den vil jeg simpelthen så gerne vinde til min kæreste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie G

  Fantastisk konkurrence! Elsker at bage både brød og kager!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Krydser fingre! Kan slet ikke vente med at prøve dine lækre opskrifter 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise R

  WAUW, den røremaskine. Jeg vil blive lykkelig! Lige nu går jeg hjemme på barsel, så vil være skønt at kunne bage lækre luftige boller til når min store pige kommer hjem fra skole.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  jeg vil meget gerne deltage i konkurrencen. jeg går hjemme på barsel og maskinenville være en stor hjælp til at få udrettet lidt i køkkenet,selvomjeg sjældent har to hænder fri.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Thy

  Uhhh krydser fingre 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bine

  Hvor ser det lækkert ud! Har længe drømt om at få min helt egen maskine, men synes det er vildt svært at vælge. Men denne er super flot, helt klart et must have (og min blender er lige gået i stykker. Der er totalt smootie-krise hos pigerne). Håber jeg kunne være heldig at vinde 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Den vil jeg gerne have fingre i!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Super lækker kvalitets maskine og den sødeste hjælper:-)
  Jeg vil meget gerne prøve lykken!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Sådan en fin køkkenmaskine kunne jeg rigtig godt tænke mig at vinde 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Holdaop en flot præmie. Sådan en har jeg længe ønsket mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sonja zattlander

  hold da op, hvor ville jeg gerne være vinderen:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Allie

  Nej, hvor vil jeg gerne vinde det her! Så er jeg ekstra klar til når jeg flytter fra mit bosted og i min egen lejlighed 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Sådan en har jeg godt nok ønsket mig længe, og så begejstrede som I er, må jeg bare deltage!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Sådan en maskine ønsker jeg mig!!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Sikke en lækker konkurrence ☀️ Jeg smider et lod med i og krydser mine fingre! Det ville gøre stor gavn herhjemme 💗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille Fryd

  Det ville være rimelig luksus at være så heldig at vinde, fordi vores meget tarvelige røremaskine stod af i februar. Den har ellers rørt rugbrød og bolledej hver uge i 4 år, men siden den stod af har måtte droppe hjemmebageriet – jeg gider bare ikke i med håndkraft;) desværre rækker budgettet på SU ikke lige til en ny røremaskine, så jeg kender 3 piger herhjemme der ville blive ovenud lykkelige for mors (og fars) hjemmebag igen🙌🏼😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Hold da op, sikke en flot præmie! Jeg lægger billet ind 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Ejj det ville jo simpelthen bare være min store drøm at vinde denne konkurrence! 😀 Så jeg krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Sikke en fed præmie!
  Krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie petersen

  I min lille familie elsker vi at starte dagen med hjemmebag og med sådan en maskine vil vi kunne prøve at lave en masse spændende brød og kager 😊 Så den vil jeg meget gerne vinde 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim

  Ih hvor er du heldig! Sådan en har jeg også drømt om meget længe, men har en mand der ikke synes vi har råd. Tror vi ville bage ekstrameget hvis vi havde sådan en!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This week #4