Den helt rigtige ferie

Jeg skynder mig lige ind og køber tallerkner

billige havestoleOvenstående blev sagt af mig i går, da vi havde været til børnefødselsdag det meste af dagen, og egentlig skulle direkte ud i kolonihaven og slappe af. MEN! Sagen var den, at vi var fem minutter fra IKEA, og når man kun har fire tallerkner tilbage i køkkenskabene, så ville det jo være direkte dumt ikke at køre forbi.

Jeg lovede højt og helligt at få forbi alt andet, og jeg havde virkelig intentionerne, men når man så kommer forbi en masse skønne havemøbler OG netop har smidt alle plastikhavemøbler ud fra tidligere ejer, så kunne jeg ikke undlade at købe en smule med hjem.

havemøbler billige p1030136

Det blev til fire stole og de fineste hynder, der bare er helt perfekte til haven. Og så kostede de kun 89 kr. pr. stol, så det var jo et kup! Bordet har stået i haven hele tiden, men har været helt grønt/algeret. Efter en grundig sliben med rystepudseren og klar træbeskyttelse, er det perfekt igen.

Nu glæder jeg mig bare til det bliver varmere, for det har seriøst været iskoldt derude hele weekenden. Thomas sad med handsker på og drak morgenkaffe i går morges. Men vi nægtede at køre hjem. Det er som om, vi bare bliver bedre mennesker derude. Men nu er vi hjemme. Ømme i musklerne efter havearbejde og glade helt ned i maven efter en weekend med dejligt selskab, ingen skærmtid og masser af frisk luft.

Jeg håber også jeres weekend har været skøn? I får lige et yndlingsbillede fra weekenden. Mindstemanden faldt i søvn hos mig efter en halv times overtræthed med skrig og gråd, der til sidst blev løst med “Jeg ved en lærkerede” og lidt vuggen frem og tilbage i mine arme

img_9579

1 kommentar

  • Pia

    Hvor er det fint, mon Thomas regnede med at du kunne nøjes med at købe tallerkener, hmm hmm. Altid dejligt at få noget nyt, bordet er godt nok også blevet flot

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den helt rigtige ferie