Jeg skynder mig lige ind og køber tallerkner

Kan I huske Stratego? #børnespil

børnespil anbefaling stratego børnespil anbefaling

annon_blog

Er jeg den eneste, der spillede Stratego som barn? Jeg husker, at jeg elskede at spille det, når jeg var hjemme hos nogen, der havde det. Derfor blev jeg også glad, da Vega fortalte, at det stod højt på ønskesedlen. Eftersom vi endnu ikke har indført lommepenge herhjemme, besluttede jeg mig, at børnene i stedet for fik hvert et spil. Der bliver flittigt spillet i kolonihaven, og i weekenden blev det min tur til at blive udfordret af Vegsen.

Jeg havde glemt alt om, hvordan man spiller Stratego. Men i løbet af ingen tid, var jeg up to speed. Det er super sjovt, og det lærer børnene at tænke taktisk og sidde og fundere over den måde, de laver deres startopstilling og hvilket træk der er bedst at gøre.

Hvordan spiller man Stratego?

Til jer, der ikke kender spillet, så handler det om, at man er i krig og skal erobre fjendens fane. Men man skal kæmpe sig igennem soldater og bomber, og man kan ikke se, hvilke mænd modstanderen har stillet hvor. Så hvis man er for svag, når man udfordrer modspillerens brik i Stratego, mister man sine egne mænd. Det er virkelig super sjovt, og herunder kan I se at Vegsen sidder og overvejer, hvordan hun skal tage røven på sin mor 😉 (Det lykkedes ikke)

børnespil anbefaling

Thomas og jeg har aftalt, at vi skal spille det en aften med rødvin i glassene! Jeg glæder mig allerede.

Vi fandt selv spillet i Bog & Idé, men hvis I vil købe det online, kan det købes (Reklamelink:) LIGE HER.


Obs – indlægget er markeret som reklame, da linket til sidst er et reklamelink, hvor jeg tjener en lille %-del, hvis I foretager et køb via linket. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg skynder mig lige ind og køber tallerkner