Instagramtrends anno 2017

Kolonihave : soveværelset tager form

chatol kolonihave

Så blev chatollet, som jeg skrev om her endelig færdigmalet. Det er simpelthen blevet så fint, og jeg glæder mig over, at jeg nu har endnu mere opbevaringsplads i kolonihaven. Vi var i tvivl, om det skulle stå i stuen eller på soveværelset, men jeg synes egentlig det passer fint ind her. Malingen var nogle rester, som havde klaret sig fint trods frostgrader henover vinteren, så det har kun kostet os arbejdskraft. Synes I ikke det er fint?

Nu mangler jeg at få sat lamper op, lidt pynt på væggene og et nyt vindue, så vi kan lufte ud. Og så begynder hyggen at komme ind i det ellers tomme rum.

a18b1699-eec9-485c-8b78-1645a9ce5d80 ae0774d9-3d4b-4aab-b427-33226e8e12ae

Og ja, der er simpelthen forskellige brædder på væggene, da vi ikke kunne skaffe de oprindelige vægbrædder igen. Og da materialet var i fin stand, ville jeg ikke rive dem ned. Det er trods alt en kolonihave, og lidt skævheder hist og her har sin charme, ik’?

Gulvtæppet, som man lige kan ane, er fra H&M Home, puder og sengetæppe fra IKEA. Jeg har kigget på kollektionen af stenvasket hørsengetøj* fra LinenMe der kommer i en bred række af farver. De elegante stenvaskede dynebetræk, pudebetræk og lagener er både behagelige og stilfulde og kan fås til særdeles overkommelige priser.

For sjov skyld skal I lige se, hvordan skabet så ud pre maling.

skab foer maling

4 kommentarer

 • Hvor er det blevet fint, Signe! Det kunne være sjovt at lave en før/efter når I er i mål med det meste <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe / Copenhagen Kiddo

   Ja det kunne så! Jeg skal virkelig have fundet de gamle billeder frem, for hold nu op, det var brunt i brunt, da vi overtog det. Der er virkelig sket noget 🙂

   Kh Signe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aj hvor er det blevet fint Signe. Og hvor er I heldige med sådan en kolonihave, det må bare være perfekt at køre ud til på de gode sommerdage altså 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe / Copenhagen Kiddo

   Tusind tak Dorte! Jeg er også så glad for det. Man kan være heldig nogle gange 😉

   Kh Signe

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagramtrends anno 2017