Basistøj med 60% rabat

Mor & søn goes to London

rejse med børnJeps! Så er turen bestilt. Efter Vega og jeg var i Disneyland Paris havde jeg lovet Folke, at ham og jeg kunne tage et sted hen. Han havde dog meget svært ved at beslutte sig, og der var ikke den store rejselyst at spotte. En dag kom han så og fortalte, at han drømte om at komme til GG festival. Glad over at han endelig brændte for et sted, spurgte jeg nærmere ind til det.

Der var så lige det, at GG Festival er en gamerweekend, hvor man kobler sig på LAN tre dage i streg for at spille fx Minecraft i sin egen lille verden, mens en masse andre gamere gør det samme. Men! Køber du guld-kort, så er du garanteret autograf fra alle din youtube-idoler. Kan I høre begejstringen for jer?

Jeg var lidt i vildrede. For han mente virkelig, at det her ville være lige så stort for ham som Disneyland var for Vega. Men jeg købte den altså ikke helt. For hvor i alt det her var der tid til, at vi skulle være sammen? Ikke rigtig noget sted. Derfor sagde jeg nej, og så kom vi faktisk ikke videre i rejseplanerne på daværende tidspunkt.

For længe siden havde jeg foreslået London, men dengang bed han ikke på. I mellemtiden har han dog slugt de første fem bøger i Harry Potter-serien, og da hans veninde for et par uger siden kom hjem fra London og fortalte om Harry Potter Studios og alle de andre seje ting, man kan opleve, var han solgt! Han talte vitterligt ikke om andet, og endelig havde vi fundet vores destination!

Nu er der en måned til, og vi har bestilt flybilletter, hotel og indgang til Harry Potter Studios. Det er noget, der skal gøres lang tid i forvejen, da der er timeslots for ture derinde, som bliver udsolgt et stykke tid før. I hvert fald, hvis man kommer i højsæsonen, som vi gør. Han glæder sig umådeligt meget, og det gør jeg også. Udover Harry Potter Studios, vil vi også gerne se Scienec Museum og Natural History Museum, som begge skulle være ret fantastiske for en dreng på knap 10 år.

Vi skal selvfølgelig også forbi Perron 9 3/4 på Kings Cross St., og i den store Harry Potter legetøjsbutik, så I fornemmer nok temaet for turen. Jeg glæder mig til at kunne fortælle mere om det, når vi kommer hjem. Måske nogle af jer kan blive inspireret til at rejse med jeres børn.

To gode råd, jeg allerede nu kan komme med, er:

 1. Lad være med at rejse i højsæsonen. Det bliver pissedyrt 😉
 2. Book tre overnatninger. Vi når slet ikke at se alt det vi gerne vil på de to, jeg har booket.

Det gik lidt hurtigt, da jeg bestilte turen, og jeg skulle måske lige have planlagt lidt mere, før jeg bookede. Da først jeg læste om alle de fede ting, vi kunne opleve sammen i London, kunne jeg godt se, at vi kunne bruge en ekstra dag. Men nu er flybilletterne købt, og det kan der ikke laves om på. Så vi må nyde de to dage, vi trods alt har derovre.

Kom endelig med forslag, hvis I kender til gode spisesteder i Soho, hvor vi skal bo.

2 kommentarer

 • Maria

  Museerne er jo gratis, så det er et plus! Kom når de åbner for der er kø i weekender og ved dårligt vejr. British museum er også fedt – ægte mumier med ægte indtørret blod, en ægte samurai dragt og totempæle er også ret cool synes min A. Vi ville rigtig gerne have været på Harry Potter studios, men kunne ikke overskue rejsetiden frem og tilbage fra London. Perron 9 3/4 og tilhørende butik er også fin, men forvent kø hvis I skal have taget billede… der er mange voksne der står i kø der🙄
  Vi spiste frokost på en gammel pub i SoHo, og det kan anbefales – the Black horse eller the White horse, ha ha. Sådan et eller andet!
  Og nyd det! Det er SÅ fedt at være i London med sin søn <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Maria! Tak for tips, det lyder skønt! Og ja, turen til Harry Potter Studios æder stort set en hel dag. Men da det er drøm for ham at opleve det, så blev vi nødt til at booke. Men det betyder så også, at vi ikke når sååå meget andet. Jeg vil lige google den der pub. Lyder hyggeligt!

   Kh Signe

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Basistøj med 60% rabat