Status på træning og lidt om weekenden

Farvel til Copenhagen Kiddo

life unscripted copenhagen kiddoLad mig starte med at sige, at jeg ikke lukker bloggen. Alligevel har jeg taget en beslutning, som gør mig en anelse vemodig. Jeg har valgt at skifte blognavn. Ikke fordi der er noget galt med Copenhagen Kiddo. Bestemt ikke! Jeg har været så glad for det navn, men samtidig er det ikke længere børneindholdet, der fylder herinde, som navnet indikerer.

Da jeg startede bloggen handlede den især om børnetøj, børneudstyr og alt muligt relateret hertil. Derfor gav navnet ret god mening. Nu, hvor to af børnene er blevet store, skal det ikke være dét indholdet roterer omkring. Der vil selvfølgelig stadig være nogle skriblerier om børnene og måske især, hvis vi har oplevet noget, som kan anbefales.

Hvorfor så Life Unscripted? Ja, ser du. Jeg har længe overvejet diverse navne og endda købt et andet domænenavn. Men der var ikke noget, der var lige til højrebenet. Men så faldt jeg over dette udtryk – Life Unscripted – der handler om, at livet ikke leves efter et manuskript. Eller sådan læser jeg det i hvert fald.

Det gav mig et smil på læben, for på mange måder kan jeg relatere så meget til det. Jeg anede ikke for eksempel ikke, at jeg ville få tre børn (de to af dem inden jeg fyldte 30). Faktisk gik der kun 14 dage, fra vi besluttede at prøve (og min mand nok ikke helt troede, det ville ske), til jeg stod med en positiv graviditetstest som 23-årig.

Jeg havde heller ikke planlagt at bo i København i en lejlighed med min familie. Ikke drømt om, at jeg skulle blive sygeplejerske og pludselig tage en ny uddannelse og skifte karriere. Det er så typisk mig! Pludselig får jeg en idé, og så skal der eksekveres på den. Jeg når ikke altid at gennemtænke det særligt længe. Jeg springer bare ud i det, og det plejer sådan set at gå meget godt. Så dér var navnet til bloggen. Navnet, der skulle afløse mit kære blognavn, der har hængt ved mig de sidste 5 år. Tanken om, at der måske er en anden, der overtager Copenhagen Kiddo. Den er lidt svært at acceptere.

Jeg er meget spændt på, om det skaber ballade rent teknisk – om der er links der ikke virker, og om jeg mister en masse besøgende. Det er nemlig ikke mig selv, der står for det tekniske, så jeg er ikke helt inde i, hvordan det bliver gjort Jeg krydser fingre for, at det hele fungerer. Ellers, så sig til mig, hvis du oplever problemer på siden. Det vil gøre mig meget glad og være en stor hjælp.

Hvis der er en særlig type indhold I godt kunne tænke jer, så tøv ikke med at skrive enten i kommentarfeltet eller på mail.

Ciao chicas!

 

2 kommentarer

 • Ditte

  Hej😊
  Jeg er så spændt på at høre mere om hvordan det er gået efter operationen for rectus diastase.
  Vil rigtig gerne se før/efter billeder, hvis du har mod på at dele?
  Ellers vil du måske skrive privat?
  Jeg søger nettet for info, men synes det er meget sparsomt, hvad der findes af udtalelser fra kvinder, der rent fraktisk har fået det.
  Det meste er jo beskrivelser fra fagfolk.
  God weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Ditte

   Det er tre måneder siden nu, og jeg begynder stille at træne mig op. Jeg tror ikke helt jeg er klar til at vise billeder frem herinde endnu. Men måske på et tidspunkt. Det var så svært for mig bare at skrive om offentligt, men samtidig vil jeg også meget gerne kunne dele min erfaring med andre 🙂

   Jeg er så glad for at jeg har fået det lavet. Det er ikke sådan, at man automatisk har flad mave hele tiden, hvilket jeg havde fået indtryk af før operationen. Jeg træner desuden meget stille op, da jeg stadig hæver ved bare en smule træning. Men der an gå op til et år, før det forsvinder. Så det tager jeg helt roligt.

   Men til gengæld er det rart med maveskind, der ikke hænger længere. Det betyder rigtig meget – man kan ligefrem se min navle 😉

   Du må stille alle de spørgsmål du vil, så bare fyr løs. Så vil jeg svare så godt jeg kan. Jeg har i hvert fald ikke fortrudt ét sekund

   kh Signe

   Rigtig god weekend til dig også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på træning og lidt om weekenden