Salat med ristede kikærter og knoldselleri

En pause fra solen og varmen

legeland i city 2

Cartoon Networks indendørs legeland

Jeg havde ikke troet, jeg ville få nok af varmen denne sommer, men den her uge har godt været varm! Vi trængte alle til ikke at være udendørs i dag, og børnene vidste lige præcis, hvad de gerne ville.

Da vi var i biografen for nylig, var der nemlig, udover den fine indendørs legeplads, også et lille indhegnet legeland i Cartoon Networks tema. Dér ville de sååå gerne ind, og vi lovede dem derfor, at vi nok skulle komme tilbage inden ferien var slut.

Indrømmet, det var ikke lige der, jeg drømte om at bruge en feriedag. Samtidig ville jeg gerne glæde børnene og trængte til at være indendørs med aircondition 😉

cartoon networks legeland city 2

Det koster 30 kr. per barn at komme ind, og de voksne er gratis. Der var på ingen måde crowdet, så der var masser af plads til at prøve det hele. Det gjorde, at jeg rent faktisk kunne holde ud at være der.

Af aktiviteter er der en slags radiobiler, de hedder vist bumper cars, med en kraftig oppustet gummiring om, så man ikke kan køre vildt ind i hinanden. Det syntes de var vildt morsomt!
cartoon networks legeland city 2

Der er derudover en Ben 10 oppustelig forhindringsbane og en stor oppustelig rutsjebane. Dem brugte børnene meget tid på.

oppustelig rutsjebane legelandben 10 forhindringsbane

Der er også et stort tegneområde, hvor børnene kan klippe klistre. Derudover er der små bokse, hvor børnene kan prøve at lægge lyd til deres egen figur i en Cartoon Networks tegnefilm. Det, syntes især Vega, var ret fantastisk!

cartoon networks legeland city 2cartoon networks city 2

Liveshow med Finn og Jake hver dag

Hver dag er der live show med Finn og Jake fra Eventyrtid (en tegneserie som børnene kender – jeg gør dog ikke). De gik på lige som vi var ved at gå, men vi måtte blive og se det, for børnene var helt tryllebundede. Vores børn er 3, 8 og 10, og de havde alle tre nogle hyggelige timer, og havde ikke lyst til at gå igen.

Legelandet er at finde i City 2 frem til d. 26. august. Du kan læse mere om legelandet her, hvis du også trænger til en dag indendørs, hvor du kan slappe af, mens børnene hygger.

finn og jake liveshow

Hjemmebiograf med Coco i stuen

Når vi er ude på den måde sker det (næsten) altid, at alle børnene hygger sig sammen uden konflikter. Så helt høje på en konfliktfri formiddag blev vi alle enige om at købe lidt lækkert med hjem (det er vel fredag) og lave biograf i stuen. Vi lejede Pixars  tegnefilm Coco, og den var simpelthen så god. Har I set den? Ellers kan jeg på det kraftigste anbefale den. Det er sådan en fin historie, som går lige i hjertekulen, og vi var flere, der sad og snøftede til sidst.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Salat med ristede kikærter og knoldselleri