Mød Paw Patrol og My Little Pony

En uge med 1. skoledag, ridning og hygge

første skoledag

Så er skolelivet i gang igen, og det har været en fantastisk opstart, især for F, som har fået en ny lærer, som han synes rigtig godt om og synes er spændende. Dét giver jo altid ekstra lyst til at lytte og lære, så vi er super glade herhjemme. Derudover er han startet i klub, og det glæder han sig til hver dag. De har en kæmpe udendørs klatrevæg, som han allerede har brugt meget tid på, og så har han spillet brætspil og passet dyrene derovre.  At man så oveni købet har sit eget “dankort” derover til og kan købe mad i caféen, gør det bare endnu bedre.

Vi startede ugen med vores faste tradition på første skoledag – en tur på cafe. F glædede sig for meget til klubben til at ville med os, så Vega tog i stedet en veninde med. Vi var på Wulff & konstalis lille bageri her på Bryggen, og bagefter gik vi på legeplads.

Vega kan endelig komme over til sine elskede heste igen. De er nemlig kommet tilbage fra sommerferie, så hun har været til første ridetime efter ferien.

Mere tid til familien

Jeg stornyder at have mere tid til børnene, og på grund af min nedsatte tid på jobbet, har jeg haft overskuddet til at have legeaftaler tre gange på denne uge OG haft tid til at bage kanelsnegle (med færdiglavet dej haha). Dejen købte jeg på Nemlig, og den var altså hamrende god, og de blev ikke tørre, hvilket jeg ellers ofte synes, at hjemmelavede kanelsnegle gør.

kanelsnegle

I dag holdt jeg min ugentlige fridag, og jeg startede ud med at mødes med min nye løbemakker kl. 8.15, og så løb vi sammen en tur på Fælleden. Jeg har ikke løbet i 7 år på grund af en hofteskade og en operation, men det var SÅ dejligt at være i gang igen. Desværre har jeg haft enormt ondt, siden jeg kom hjem fra turen, så jeg skal finde en fysioterapeut, som har forstand på hofter, så jeg kan blive vejledt i øvelser og i om jeg overhovedet bør løbe. Hvis du kender til en med netop hofter som speciale, så giv lyd 🙂 Jeg vil virkelig gerne løbe, men vil selvfølgelig ikke risikere at forværre noget, da det kan fremskynde slidgigt.

løbetøj reebok

Hjemme fra løbeturen. Ret glad og tilfreds med starten på dagen 😉


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mød Paw Patrol og My Little Pony