Aktiv weekend med spil og masser af hygge

Ny kjole og minus 12 cm

kjole på budget

God lørdag folkens. Jeg håber I har en dejlig weekend foran jer?  Jeg har, som I måske har læst, fokuseret på sund kost på det seneste, hvilket der også er kommet en masse nye opskrifter ud af. Vi startede på projektet i slutningen af juni, og så har vi jo holdt sommerferie undervejs.  Det har betydet, at det er gået stille og roligt fremad, fordi vi også har givet os selv frie tøjer til at smovse lidt ekstra (dog stadig behersket) i sommerferien.

Alligevel har jeg tabt 12 cm på de sidste to måneder, og det er jeg egentlig ret stolt af. Thomas har tabt 6 kg, så for ham er det gået virkelig stærkt. VI har fået en større bevidsthed omkring den mad, vi propper i os, og vores madforbrug er faldet en del. Blandt andet fordi Thomas nu spiser noget mindre kød.

Jeg fejrede det med en ny kjole og et par nye sko. Det, syntes jeg, var velfortjent, og da vi skulle til stor familiefest i sidste weekend, var der heldigvis en anledning til at tage det i brug.

stil på budget

Begge køb er “budget-køb”, men jeg forudser altså, at det godt kan bruges længe alligevel. Jeg bruger egentlig de fleste af mine budgetkøb i mange år, fordi kvaliteten slet ikke fejler noget. Skoene er i ruskind og fra H&M. Deres premium quality er jeg ret glad for, da det altid er skind, og de her pumps er gode at gå i.

Kjolen er fra Zara. Hos Zara er jeg altid lidt mere obs på kvaliteten, da der desværre er noget skrammel imellem. Så der tjekker jeg altid syninger, knapper osv. inden jeg tager det i brug. Er det også jeres erfaring?

 

 


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aktiv weekend med spil og masser af hygge