Hyggelig familievenlig restaurant - her skal du spise i efterårsferien

Regntøj med fleece-fór til børn

regnjakker med for

Vilfred går i udflytterbørnehave og i disse våde dage overvejer jeg kraftigt, om vi skulle anskaffe noget regntøj med fleecefór til ham. Han almindelige regntøj holder ham tør, men det er ikke helt varmt nok for tiden. Man kan selvfølgelig vælge at give et sæt termotøj indenunder, men når man er en utålmodig tre-årig så er det rigeligt at skulle forholde sig til to stykker overtøj. To par bukser og to jakker er ofte lidt besværligt, når det hele skal gå lidt hurtigt, og motorikken samtidig gør, at man er lidt langsom.

Jeg har søgt og fundet nogle forskellige muligheder. Didriksons har hele sæt, og det ser ret lækkert ud. På samme shop er der flere forskellige sæt regntøj med fleece-fór at vælge imellem.

Hvis man kun er ude efter en regnjakke med fór og ikke et helt sæt, så har både H&M og Zara lavet nogle fine af den slags.

1 Navy regnjakke fra Zara 319 kr. // 2 khaki regnjakke fra Zara 319 kr. // 3 Blommefarvet regnjakke fra H&M, 299 kr. // 4 Blommefarvet sæt med fór fra Diriksons 700 kr. // 5 Blåt sæt med fór fra Diriksons 700 kr. //


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hyggelig familievenlig restaurant - her skal du spise i efterårsferien