Robot, der lærer de mindste børn om kodning

Tegning for børn med Copic Sketch Markers

børn der tegner

I et af mine tidligere indlæg skrev jeg om, hvordan man kan tegne digitalt med en pen tablet. Jeg lovede også at følge op på det med et indlæg om almindelig tegning med Copic Markers. Hvis jeres børn kan lide at tegne og farvelægge egne tegninger på papir og gerne vil have et mere professionelt look, så kan de komme langt med Copic Markers.

Hvad er Copic Markers

Copic Markers er alkoholbaserede tuscher, som er rigtig gode til især at farvelægge tegninger i flere nuancer uden, at du får de klassiske tusch-streger  eller skarpe overgange – med Copic Markers blender farverne mere sammen. Der findes forskellige slags Copics – farverne er de samme, men tuschens form er forskellige. Vi har valgt Copic Sketch Markers, som har en tynd pensel-spids i den ene ende og en tyk spids i den anden ende, som er god til at farvelægge større områder.

Copic Markers I samme farveskala

Tuscherne er dyre, men vi var heldige at komme forbi Viking-butikken i St. Kongensgade en dag, hvor der var udsalg på deres sæt af 12 stk. Jeg troede vi skulle have så mange forskellige farver som muligt, men vi blev rådet til at købe en paletten af tuscher i samme farveskala – og F valgte en pakke i blålige toner. Og så én rød, så der kunne laves lidt effekt med den. Men grunden til at det er smart at vælge tuscher i samme farveskala er, at du så kan lave den blandende effekt med glidende overgange, når du farvelægger, som man fx kan se på nedenstående tegninger. Begge er tegnet med han første investering 😉 Det er en pakke med 12 i kølige gråtoner, og så selvfølgelig den røde.

tegning med copic markers

Pakken med de 12 var et godt startsæt, og nu kan han ønske sig nye tuscher til jul og fødselsdag, hvilket er ret skønt. For som 12 årig begynder det at være lidt svært at finde på ønsker i de mindre prisklasser. Andre, der kender det?

Genopfyldning af Copic Markers

Når først du har købt en farve, kan du få den fyldt op, hvis den løber tør. Vores har indtil videre holdt et år og er på ingen måder tørre endnu.

Hvis I skal bruge inspiration til at komme i gang, så var det Jazza, som inspirerede vores ældste til at komme i gang. Han har en youtube-kanal, som I kan følge med på her.

copic markers


✩ Husker du at følge med på bloggens Facebookside og Instagramprofil, så du er opdateret med de nyeste blogindlæg? ✩

✩ Har du set, at der er en masse gode vegetariske opskrifter her på Copenhagen Kiddo? Dem finder du HER .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Robot, der lærer de mindste børn om kodning