Uncategorized

De bedste sutsko med gummibund

I vores børnehave er der rigtig ofte vådt på gulvet for tiden, fordi ungerne render ind og ud mellem legeplads og stuerne. Der er vi altså kommet til kort med mokkasinerne med læderbund. Nu har jeg fundet løsningen. Nogle sutsko med gummibund, så børnene ikke får våde fødder.

De fåes i alskens fine designs, og min yngste datter er så glad for sine. Ja det er faktisk de eneste sutsko vi har kunne lokke hende til at gå i. Hun er nemlig en meget bestemt dame.

I dag har vi købt endnu et par til vores store dreng på 5. Se hvor fine de er.

Vi har købt dem i butikken Din Babuska, som ligger på Islands Brygge. De har mange forskellige både til drenge og piger. Hvis man ikke lige kommer i nærheden af Islands Brygge, kan du købe sutskoene her. De er fra mærket Collégien.

sutsko med gummibund

 

sutsko med gummibund

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *