Børn,  børnetøj

Lidt om CIFF Kids og billeder fra forskellige shows

I dag har jeg været til CIFF Kids for at se på SS14 kollektionerne. Jeg kan desværre kun deltage i dag, hvilket er rigtig ærgerligt, for jeg nåede langt fra rundt at se på alt det fine tøj.

Lige nu er jeg lidt sur på mig selv. Man skulle tro, at jeg havde lært af den anden dag, hvor jeg glemte hukommelseskortet til mit kamera, men NEJ!! Som jeg stod og havde fundet noget super fint tøj fra svenske Ebbe og ville forevige det på kamera, stod der “Intet hukommelseskort”. Så jeg måtte gå rundt resten af dagen med min iPhone og tage billeder. Super ærgerligt. Til gengæld var der masser af mommybloggere derude med deres spejlrefleks, så mon ikke I får set nogle fantastiske billeder hos dem 😉

Jeg vil vise nogle få af de ting jeg så. Resten gemmer jeg, for der er trods alt et år til det kommer i butikkerne.

Ud af de tre shows jeg var med til, var Noa Noa Miniature det fineste. Alberte Winding spillede live til showet med hendes skønne sange, mens de mest bedårende og smilende modeller gik catwalk. Siden dengang jeg var gravid, har jeg tendens til at bryde ud i gråd ved forskellige lejligheder (f.eks hvis mange mennesker klapper på een gang), og da jeg så hvor utroligt søde børnene var mens Alberte sang, skulle jeg virkelig koncentrere mig og blinke rigtig mange gange, så der ikke trillede en tåre. Virkelig fjollet!! Nå, men her er lidt billeder fra showet (og undskyld billedkvaliteten)
Jeg er super træt, og min svigermor kommer om lidt, så selve tøjet vil jeg skrive mere om en af dagene. Her er i hvert fald lidt billeder fra dagen.

Noa Noa Miniature

Noa Noa Miniature

Noa Noa Miniature

Udover Noa Noa Miniature, så jeg New Generals og  CIFF Kids trend show.

CIFF Kids Trend show

CIFF Kids Trend show
New Generals, hvor alle modeller havde de skønneste sneakers på

10 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.