Bolig,  Børn

Inspiration til børneværelset

Lige nu sidder jeg og finder inspiration børneværelset og hvordan jeg skal indrette F’s nye værelse. Jeg prøver at finde ting, der ikke er for småbørnsagtige, for han bliver jo snart seks (!) år. Og det ville være ærgerligt, hvis han ville have skiftet det hele ud om et år, fordi han synes det er for barnligt. Her er hvad jeg har fundet indtil videre. Og det skal altså lige siges, at han er vild med det hvide look, så det er ikke bare sådan enstil jeg trækker ned over hovedet på ham 😉
Inspiration til børneværelset

Hylden fra Sebra er skøn i sit enkle look, og det kunne være fint med et par stykker over hinanden. Den hvide loungestol kunne være lækker for ham at sidde at læse i, eller når han spiller på sin iPad. Jeg ved dog ikke helt, om den ville tage for meget plads på det lille værelse. Bogkasserne er så skønne og bryder det hvide look med den bløde træfarve indeni.

En sengelampe er ret nødvendig nu hvor han sover helt oppe under loftet. Så er det meget rart at kunne slukke lyset fra sin seng, eller tænde det, hvis han skal ned ad stigen om natten. Den her billampe fra Ferm Living kunne være så fin. Lidt blød pynt til sengen i form af en robotlampe ville nok også falde i god jord hos ham.

Den lækre foldemadras fra KlipKlap ville både kunne bruges til et hyggehjørne under den høje seng, men samtidig ville det være skønt som gæsteseng, når mormor en gang imellem er her på overnatning. Muutos opbevaringskurv, er perfekt til legetøjet. Og sidst men ikke mindst skal der jo lidt på væggene. Wallstickeren er fra Ferm Living og kan bruges til små beskeder. Plakaten er fra Seventry Tree, som virkelig laver mange søde illustrationer til børneværelset.

En lækker korkopslagstavle kunne også passe godt ind, så sådan en må jeg lige på jagt efter.

Indlægget indeholder affiliatelinks

4 kommentarer

 • Cecilie / Makwerk

  Fine ting! Vi er også ved at nytænke børneværelset, så det er fedt med lidt inspiration:-) Håber du viser resultatet frem.

  • copenhagenkiddo

   Ja jeg vil meget gerne vise frem, når det hele er på plads 🙂 Og du må også meget gerne vise inspiration på din blog,
   kh Signe

  • copenhagenkiddo

   Ja, den er da bare så lækker den KlipKlap. Den kunne virkelig være skøn at have både til hyggetid og til gæster 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *